1. heinäkuuta 2018

Tammi-kesäkuun kynnet

Otin itseä niskasta kiinni pitkästä aikaa ja kasasin puolen vuoden aikana julkaistut kynnet pariin kollaasiin. Alkuvuosi on ollut hiljainen tällä puolen koska en ole saanut itseäni kirjoittamaan koneen äärelle niin useasti. Instan puolella nämä kynnet on kuitenkin näkynyt + paljon muita.

Kasasin samalla myös julkaisemattomat kynnet -postausta, jotta pääsen ajantasalle kaikesta mitä on tullut tehtyä tässä puolen vuoden aikana. En tykkää jättää asioita roikkumaan enempää. Lisää kollaaseja tulossa lähipäivinä ;) 

Kaikki liukuvärjätyt kynnet on ehdottamasti mun suosikkeja näistä. Melko Picture Polish painottaista myös mutta minkäs sille voi, kun niihin on hurahtanut. :) Uusia väriyhdistelmiä liukuihin on paljon mielessä ja niitä tullaan näkemään..sitten joskus! 

4 kommenttia :

 1. Liukuvärjätyt kynnet on näistä myös mun suosikkeja. Täytyy kyllä myöntää itsekin, että ei paljon muita tule osteltua PiPojen lisäksi. No nyt on noita magneettilakkoja tullut hankittua, mutta muuten on ollut aika PiPo painotteiset ostokset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi kukaan ei voi tulla sanomaan, että miksi lakkaat vain yhden merkin lakoilla. Mullakin muutama tavallinen Masuran hippulakka, mutta nekin on vain jäänyt hyllyyn :s

   Poista
 2. Tuntuu, että tykkään kaikista niin paljon, ettei osaa ees sanoa mieluisinta. <3

  VastaaPoista