30. heinäkuuta 2018

Moyra folioleimaus

Tilasin CesarsShopista testiin itselleni tämän hetken kuumimman ja/tai uusimman koristelutekniikan meidän suomalaisten kynsirintamalla. Nehän liittyy tietenkin folioleimaukseen.

Cesarsshoppiin rantautui kesän aikana Moyran tuoteperhe. Itseä eniten kiinnostaa tästä tuoteperheeestä monipuoliset ja jopa taiteelliset leimauslaatat (joita jo ennestään löytyi) sekä leimauslakat ja nämä uudet foliojutskat.


Tilasin itselleni pari uutta leimauslaattaa, mustan ja valkoisen folioleimauslakan (käyvät myös tavalliseen leimaukseen) sekä kaksi eri väristä siirtofoliota. Kirosin kynsiä tehdessä, että unohinpa sitte sen folioille sopivan vesipohjaisen päällyslakan. Onneksi multa löytyi Essencen metallipulvereihin ostettu päällyslakka, joka toimi näiden folioiden kanssa myös. Tavallinen top coat pilaa siis tuon metalliefektin. Säikähdyksellä siis selvittiin tällä kertaa.


Ensimmäisessä kuvassa PP Freen päällä on holographic folio, sen alle leimasin valkoisella folioleimauslakalla ja leimauslaatta on 61 L'amour.

Keskimmäisissä kynsissä on käytetty Picture Polish Winterrose gold folio, musta folioleimauslakka sekä 101 Angels will cry leimauslaatta.

Viimeisessä lilassa liukuvärissä on käytetty Picture Polishin Allure, Orchid ja Princess. Pohjalla valkoinen folioleimauslakka ja päällä hopeafolio. Leimauslaatta 61 L'amour.


Ensimmäisellä kerralla, kun näitä folioita kokeilin kynsille oli pohja jäänyt vähän tahmeaksi (sormelle oli kosketuskuiva) niin folio tarttui isona palasena lakan päälle eikä vain leimattuihin kohtiin. Virheistä kun oppii, seuraavalla kerralla laitoin värilakan päälle pikakuivattajaa, sitten leimaus ja foliolla painelu. Tykkään itse laittaa foliopalasen kerralla koko kynnelle painellen enkä "töpötellen".
Huomasin myös, että folioleimauslakat on mukavan helppo siistiä. Vaikka niissä pigmenttiä löytyy, ei ne imeydy/tarraudu kynsinauhoihin niin kuin monet muut leimauslakat.

Nää foliot on kyllä tosi kiva piriste leimaukseen. Jos sulta leimaus onnistuu, ei folion painelu kynnelle ole haastavaa. Kannattaa kokeilla jos tilaisuus tulee.

Ootko innostunut folioleimauksesta?2 kommenttia :

  1. Aivan ihania kynsiä!😍 Pakko varmaan itsekin kokeilla folioleimausta, näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
  2. Upeita <3 mulla on kanssa nää välineet kotona ja oon testannu niitä myös cesarsilla, mutta en tiiä mikä mättää ku en oo saanu viel kunnolla toimimaan :D mulla käy kans just tolleen et jää isoja paloja folioo... joten pitää varmaan testaa tota sun vinkkiä (:

    VastaaPoista