6. tammikuuta 2018

Minimalistista

MoYou Londonin laattakokeilut jatkuu! Tällä kertaa vuorossa Minimal sarjan 07 laatta. Laatasta löytyy usea erilainen kuvio, joita voi käyttää mistä tahansa kohdasta haluaa. Kätevää! Vaikka laatan kuviot näyttää kapeilta niin meinasi käydä, että osa oli liian leveitäkin. Yritin etsiä parhaimmat paikat kuvioista jotka nappaan tietylle kynnelle sopimaan. Vähän haastetta..Mulla oli kynsillä Picture Polishin Free valmiiksi niin ajattelin sen kanssa hopean sopivan kivasti yhteen. Leimasin kuviot Dependin hopealla lakalla. Laatan toimivuus priimaa. MoYou Londonin laatat on muuten varmaan ainoita mitkä toimii 99,9% varmasti. Über chiceissä silloin tällöin saa kikkailla, että leimat saa ehjänä kynsille, varsinkin jos kuvio on vähänkään ohuempi.


Vaikka nämä kynnet on hyvinkin yksinkertaiset niin silti nämä on kivat. Ehkä se on vain tuo uskomattoman kaunis Free, joka yksistäänkin on jo super kiva ;) 

5 kommenttia :

 1. Voi että toi Free on hieno! Se ei oo yhtään mun värinen, mutta ihastun siihen joka kerta, kun näen jossain sillä lakatut kynnet. Voi olla, että joudun hankkimaan sen itselleni.. Hienot koristelutkin olet tehnyt. Aivan hurmaavat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin oot valinnut leimat, sopii sekä kuviot että lakka hyvin yhteen pohjan kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan noita Minimal -laattoja ja tämäkin lakkaus on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 4. Apua miten kauniit<3 Minimal -laatoissa on tosi kivoja kuvioita! Itse tilasin kans just 3 minimal laattaa.

  VastaaPoista