7. toukokuuta 2018

Bow polish - Doomsday

Tein jokin aika sitten Hypnotic Polishille tilauksen ja nappasin tilauksen mukaan myös yhden magneettilakan. Bow Doomsday oli kivan näköinen promokuvissa joten se eksyi ensimmäisenä ostoskoriin.


Mun piti tilata samoihin aikoihin Born Prettyltä magneetti, sillä en raaskinut tilata HP:lta tai sitten se oli loppunut sieltä silloin ja täytyi tilata muualta. En muista tarkalleen miten asia oli mut anyway, magneetti saapui ja pääsin leikkimään sillä. 

Lakkasin yhden kerroksen mustaa pohjalle, jonka päälle sitten yksitellen laitoin tätä Bowin magneettilakkaa kerroksen ja heti magneetti hetkeksi päälle. Vitsit miten kivan näköinen lopputulos on tuoreeltaan mutta väri levahtaa muutaman minuutin päästä ainakin kolminkertaiseksi eikä ole yhtä skarppi. Pöh. Promokuvissa lakassa säihkyi kivasti kaksi eri sävyä mutta omalla kynnellä se näyttää pääosin pinkiltä koko ajan. Jossain kulmassa erottaa oranssin/keltaisen/kullan/vihreän. 


Ensimmäisellä kerralla jätin lakan yksikseen kynsille, sillä se on tosi moniulotteinen ja jalokivimäinen. Otin pientä videomatskua instan puolelle. Nyt toisella lakkauskerralla tein pienet koristelutkin leimaamalla Über Chicin 7-03 laatasta kuviot. Ei se paljoa tarvi, jotta hyvältä näyttää :) 

1 kommentti :