8. heinäkuuta 2018

Julkaisemattomat kuvat

Nyt tulee kertaheitolla varmaan koko kevään aikana kuvatut kynnet, jotka on syystä tai toisesta roikkunut luonnoksissa, kuvakansioissa tai halunnut vain unohtaa.. 


Essencen Ciao oliviero on tosi kivan sävyinen vihreä. Sen kanssa yhdistin MoYou London Festive 57 laatasta mustat lumihiutaleleimat. Kultaiset yksityiskohdat teipillä ja niiteillä oli kiva lisä.


Vasemmalla puolella hyvin yksinkertaiset kynnet. Avonin persikkaisen ja nuden (muistaakseni Kikon Blush) yhdistelmä oli aika hemppis. Aksenttikynsiin  kukkaleimat Konadin Square 26 laatasta.

Oikealla puolen yritin saada kontrastikynnet yhdistelemällä neonia ja mustaa. Kamera räjähti tästä, enkä sen takia kuvia ole julkaissut aikaisemmin kuin nyt. Kynsillä on Colour Clubin East austin ja Kikon Milk mint, mustana Essencen Black. Leimat MYL Holy shapes 04.


Nclan Volume IV:n päälle kokeilin silloin uutta Konadin Square 13 laattaa. En saanut kuvioista täysin ehjiä ja varmaan joka kynnella on eri valkoinen leimauslakka :D


Näistä oransseista kynsistä tykkään tosi paljon. En muistanut näiden olemassa oloa ennenkuin kaivoin kuvakansioita läpi.. PP:n Autumn on ihanan sävyinen. Näiden oranssit pitsileimat on leimattu Konadin oranssilla leimauslakalla Konadin Square 26 laatasta.

Vierestä löytyy pirtsakat vihreä-minttuiset leimasinmarmorointityylillä tehdyt kynnet. Lakkoina Colour Clubin Twiggie, Kikon Mint milk, Masuran Emilia ja Essencen Wild white ways. Leimat on MYL Hipster 07 laatasta.Näiden leopardikynsien pohjalta löytyy pari kerrosta tosi nättiä turkoosia Masuran Emiliaa mutta se pirulainen yritti värjätä kynsiä. En oo sen jälkeen kehdannut näyttää sitä kynsille vaikka tuo väri vetää niin kovasti puoleensa. Näihin testailin pari CesarsShopista testiin saatua Konadin leimauslakkaa: Pastel orange ja Pastel pink. Mitenkään pastellisia nämä ei mun mielestä kuitenkaan ollut :D


Nämä liukuvärikynnet tein Picture Polishin lakkaushaasteeseen. Käytin kolmea kissoihin viittaavaa lakkaa: Freya's cats, Kitty ja Meow. Muutapa erikoista tässä ei sitten ollutkaan.


Nää neulekynnet on viime syksyltä. Värimaailma oli yököttävä jotain julkaisu jäi sen puolesta aikoinaan tekemättä. Näin jälkeenpäin ne näyttää vain erikoiselta. Leima on Moyran 101 Angels will cry laatasta mutta käytettyjä lakkoja en muista.

4 kommenttia :

  1. Hih, nuo yököttävät neulekynnet vois olla mun kynnet, tykkään tosi paljon! Avonin persikka-nudelakkaus on ihana, samaten NCLA Volume IV kynnet ihastuttivat, pitäiskin lakata tuolla lakkaihanuudella pitkästä aikaa :) leimatkin on kivat, pitäis leimata tuollaisiakin kuvioita pitkästä aikaa!! Kiitos siis inspiraatiopläjäyksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sait näistä vähän inspiraatiota :)

      Poista