24. heinäkuuta 2018

Picture Polish - Jewels, Alice and EscapadesPitkästä aikaa vähän vanhempien Picture Polish lakkojen swatcheja. Tai nämä lakat on mulle niitä uusimpia. Huomasin tekstejä kirjoittaessa, että kaksi näistä on jo lopetettuja sävyjä.


Jewels on kunnon prinsessalakka. Siinä on sinistä shimmeriä ja paljon holoscatteria. Kynsille riitti hyvin kaksi kerrosta, kuvassa ei ole käytetty päällyslakkaa. Tämäkin sävy on lopetettu niin kannattaa ostaa kiireen vilkkaa itselle, ettei jää ilman jos se ostoslistalla vielä pyörii.Alice on roikkunut pitkään ostoslistalla. Ihanan raikas, pirteä ja kirkas sininen sävy! Kerroksia lakkasin kaksi ja tykästyin tähän kyllä ihan kympillä ♥ Ja onhan tuo pullon etikettikin soma :)Escapades on upea, tumma tealin vihreän sävyinen lakka. Pullossa heijastuu sinisyyttäkin mutta omilla kynsillä on enemmän vihreä. Siinä on jelly koostumus ja sitä ihanaa scatterholoa seassa.  Ja ällistyin kuinka peittävä tämä oli, sillä ensimmäinen kerros näytti jo hyvältä. Toisen kerroksen laitoin syventämään ja vähän tasoittamaan väri. Onneksi kerkesin napata tämän itselle koska tämä on lopetettu sävy.


Kaikki olivat hieman erilaisia, joten mikä näistä kiinnostaa eniten sua? Itsellä tulee varmaan eniten käytettyä Alicea vaikka tuo tummin oli ihanin mutta tummia lakkoja osaan tällä hetkellä niin vähän pitää ja koristella. (Syy voi tietenkin olla kesässä).

4 kommenttia :

 1. Alice ja Escapades on niin ihanat<3 Onneks mul on ne molemmat

  VastaaPoista
 2. Sun kynnet on kyllä jotenkin niin täydellisen malliset nyt. Ja lakat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun on saanut vähän kasvatettua pidemmäksi niitä niin muoto on kyllä paremman näköinen omasta mielestä myös :)

   Poista