27. tammikuuta 2018

Kiara Sky - Strike Gold

*Osa lakkauksen tuotteista on saatu kokeiltavaksi ja esiteltäväksi blogiyhteistyössä CesarsShopista.

Monet teistä on varmasti kuullut Kiara Skyn kynsilakoista ja dip powdereista. Mä en edelleenkään ole kiinnostunut näistä rakennejutuista, joten täällä puhutaan niistä kynsilakoista - tarkemmin glitterlakasta. 


Glitterpommejahan nämä Kiara Skyn uudet glitterlakat on. Varsinkin ne, joissa on vielä holoa seassa. CesarsShopin sivulta löytyy hyvät swatchkuvat Nena Sofian kuvaamana. Itse valitsin kokeiltavaksi tämän holokultaisen Strike Goldin*. 

Kiaran omissa promokuvissa lakka näyttää tasaisen keltakultaisen sävyiseltä, mutta todellisuudessa väriloistoa on paljon enemmän. 
Seasta löytyy kultaisten glittereiden lisäksi pienempää kuparista sekä hologlitteriä mikä tekee lakasta vielä enemmän monivärisen. Mun piti oikeasti tarkastella, että onko siellä seassa esim. sinistä glitteriä mutta kyllä se oli vain holoa :)


Tiesin heti, että haluan leimata mustalla jonkin kauniin kuvion glitterhässäkän päälle. Konadin Square 01* laatasta löytyi kiva koukerokukkajuttu :) Tämän laatan kuviot on kokoa 1.4 x 1.8cm. Kuviot oli tässä pienempiä kuin parissa muussa laatassa (mistä myöhemmin lisää), joissa koko 1.8 x 2.0cm.


Koko komeuden päälle testasin vielä uutta Konadin top coat violettia*. Pääideana oli kokeilla, että levittääkö se leimat ja eikä levittänyt. Itse ruukaan laittaa päällyslakan heti, kun oli kaikkiin kynsiin saanut leimattua kuviot. Lisäksi kuivui suht nopeasti mikä on ilmeisesti ero siihen toiseen "värittömään" päällyslakkaa. 


Nyt muuten kannattaa suunnata CesarsShopin verkkokauppaan, sillä siellä on -10% tammiale kaikista tuotteista 2.2 saakka! Postauksessa olevat linkit on teille hyödyksi löytää oikea tuote helposti. Itse en hyödy linkeistä mitään. :)

3 kommenttia :

  1. Oi miten räiskyvän upea juhlalakkaus! Näillähän viettäisi vaikka uutta vuotta oikein mielellään, hurjan kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuteen vuoteen nämä sopis kyllä tosi hyvin :D

      Poista