4. tammikuuta 2018

MYL Princess 18

Mulla on ideat kynsiin vähän hukassa tai oikeastaan ne taitaa olla sekaisin tuolla pääkopassa. Paljon ajatuksia ja ideoita pyörii ties minkälaisista mutta sitten kun istahdan kynsipöydän ääreen, niin ei mitään. Kynnet joita teen tuntuu ja näyttää ihan kököiltä. Osa lähtee samantien poistoon ja jään tyhjillä kynsillä miettimään seuraavia. 


Nämä voisin nimetä "kokeilen uutta leimauslaattaa" -kynsiksi. Tilasin Black Fridayna muutaman MYL:n laatan ja tämä Princess 18 oli yksi niistä. Alkuperäinen suunnitelma oli käyttää kyseistä laattaa uuden vuoden kynsiin mutta kuviot oli omaan mieleen liian paksuja/suuria.

Leimasin kuviot ensin kultaisella Moyran leimauslakalla ja sen jälkeen mustalla Colour Alikellä. Pohjalta löytyy pari kerrosta Essencen ihastuttavaa Prince Charmingia.


Sentään jotain välillä kynsiltä löytyy. Täytyy itselle kirjoittaa tähän (taas), että älä oo liian itsekriittinen kynsien suhteen. Kyllä niitä 'tylsiä' kynsiä voi tehdä myös eikä tarvi tuntea heti huonouttaan ideoissa. Aina ei vaan irtoa. Jatka vaan, kyllä niitä kivoja tulee taas. Usko pois. 

8 kommenttia :

 1. No mutta onpa nämäkin sievät! Tosi onnistuneet tuplaleimat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kulta tuo pientä lisähohdetta mustan alta :)

   Poista
 2. No mulla on aina tuo tilanne! Harvoin niitä oikein kivoja tulee, joten teen yleensä niitä tylsiä kynsiä. :D Nämäkin on tosi kivat, vaikka juuri tuo vihreän sävy ei istuisi omille kynsille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Sulla on just kivoja kynsiä!

   Poista
 3. Nää on kyllä ihanat!😍

  VastaaPoista
 4. Nää on kauniit! Ehkä sun pitää koittaa tehä yksinkertaisia kynsiä tai jotain ombrea yms vaihtelun vuoksi? Jos ei mitään keksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkisinkin tulee tehtyä vähän yksinkertaisempia kynsiä tällä hetkellä :)

   Poista