16. toukokuuta 2020

Picture polish swatches - kevät 2020

Jipii! Nyt on aika katsastaa uusimpien Picture Polishin lakkojen swatchit. Tällä kertaa kokoelma oli värimaailmaltaan aika hillitty ja maanläheinen. Myös koostumukset oli perinteistä eli paaaljon holohitulaa. Lucky erottui joukosta glittereillään. Ei sen enempää jaarittelua vaan heti kuvien pariin. :) 


Castle. Hiekansävyinen keltainen tai itsellä tuli mieleen myös sinappi. Seassa holohitulaa sekä paljon shimmeriä. PP:lle tyypillinen täyteläinen koostumus. Peittävyys kahdella kerroksella. 

Omasta kokoelmasta ei lähellekään tämän sävyistä löytynyt, joten verrokit ovat lähimmät mahdolliset. Selvästi myös muiden swatchkuvissa huomaa kuinka tämä näyttää vähän eri sävyiseltä jokaisella.
St Petersburg. Violettiharmaasininen. Enimmäkseen sinivoittoinen. Seasta löytyy paljon holohitulaa. Miellyttävä, täyteläinen koostumus tässäkin. Kynsille hyvä peittävyys kahdella kerroksella. 

Sohin tämän kanssa edestakaisin swatchtikkurenkaassa etsien sille sopivaa väliä. Sille ei vain löytynyt oikein omaa kohtaa. Sinisten vieressä oli aivan liian violetti ja harmaiden vieressä aivan liian sininen. Kylmiä violetteja mulla ei löydy PP:ltä. London oli lähimpänä pullossa ja destiny tikulla.
Recovery. Mikä onni, että satuin voittamaan arvonnasta näitä lakkoja. Ilman tuota voitto, olisin tuskin koskaan saanut itselleni tätä vihreää lakkaa. Tämä on siis kunnon ruohonvihreä. Tämänkin seasta löytyy paljon holohitulaa ja shimmeriä, josta kyllä tykkään. Peittää kahdella kerroksella. 

Vihreitä lakkoja PP:ltä on tullut hirveän vähän tai ainakaan itseltä ei niitä löydy nimeksikään. Dandelion ja Forest olivat rehellisimmät vihreät mitä multa löytyi.
Lucky. Vaaleanpunaiseen taittava nude. Seasta löytyy ruusukuparista glitteriä sekä holohitulaa. Peittävyys kohtalainen kahdella kerroksella. Aavistuksen kuultaa kasvuraja alta. Isompia glittereitä ei sattunut kynsille tullut lakatessa. 

Tämän vertailua Cherishiin olin odottanut. PP ei itse tehnyt tätä vertailua koska Cherish on poistunut sävy ts. sitä ei ole enää olemassa. :D Nämä kaksi oli kyllä todella lähellä toisiaan mutt Lucky tosiaan pikkuriikkisen punertavampi. Cherish on paljon hitulaisempi.
Succulent. Todella hentoinen murrettu vihreä. Seassa paljon holohitulaa ja shimmeriä. Koostumus oli todella hyvä, ohut mutta tosi peittävä. Kynsillä kaksi kerrosta.

Vertailussa Sage ja Haven, jotka olivat lähimpänä omassa kokoelmassa.
Oma suosikki näistä on ehdottomasti Succulent ♥ Se yllätti totaalisesti peittävyydellään ja kynsillä tosi sievä sävy. Castle vähiten sopi omaan ihon sävyyn enkä välttämättä olisi ostanut sitä mutta arvontavoiton myötä oli mahdollisuus se valita niin miksei.  :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti