8. toukokuuta 2020

Picture Polish stamping polish

Nyt ollaan mun suosikki asian äärellä. Kun yhdistetään kynsikoristelu, leimaus, kokeilut ja vertailut ollaan aika lähellä sitä mitä voisin tunti tolkulla!

Sain CesarsShopista testiin uudet, juuri myyntiin tulleet Picture Polishin leimauslakat. Tällä hetkellä CesarsShopissa on myynnissä kolme sävyä; musta, valkoinen ja punainen. Mutta kesän aikana tulee kaksi puuttuvaa sävyä (hopea ja kulta).

HOX! Näitä on myynnissä tällä hetkellä todella rajallinen määrä alle 5kpl/väri, että jos haluat saada itselle myös näitä niin kannattaa suunnata pikimmiten nettikauppaan.


Kyseessä olevat Stamped -sarjan lakat on suunniteltu leimaukseen sopiviksi mutta käyvät myös tavallisena kynsilakkana. On kerrottu, että ne olisi yhden kerroksen lakkoja kuten useimmat PP:n cremelakoista (mielessä erityisesti mysteerilakat). Joten nyt joutuivat tarkkaavaisen silmän alle.

Yllä olevassa kuvassa näkyy myös yksi uusi laatta joka on myös myynnissä! MoYou Londonin ja Picture Polishin yhteistyössä toteutettu leimauslaatta, jossa on kaikenlaisia ja -kokoisia kuvia. Nuo käsiposeeraukset on omasta mielestä cooleja ♥ 

Tutustutaanpa nyt lähemmin näihin leimauslakkoihin. Otin jokaiseen swatchiin yhden saman kuvion sekä yhden, jossa on kapeampia viivoja tästä uudesta leimauslaatasta. Käytin kaikissa lakkauksissa pelkästään näitä Stamped lakkoja ja leimasimena mulla oli Moyran 12 piXL


White. Leimauksessa toimi hyvin. Koostumus oli sopivan paksua. Ei kuulla läpi punainen tai musta alta. Myös ohut viivaiset kuviot nousi hyvin ja kokonaisena leimasimeen.
Kynsilakkana on kyllä peittävä, mutta täysin tasaista lopputulosta joutui hakemaan tavallista paksummalla kerroksella. Ja jos yritti levittää lakkaa useamman vedon päällekkäin yhdellä kertaa, kerkesi se alkaa jo kuivumaan ja kurttuja tuli. 


Black. Leimauksessa toimi erinomaisesti ja on pigmenttinen. Tällä noussut ne vaikeimmat ja ohuimmatkin kuviot (esim. Moyran laatoista). Koostumus tässä myös sopivan paksua. Kynsilakkana yhdellä kerroksella peittävä. Tämän kanssa täytyi myös olla nopea levittämään tasaisesti ennenkuin kerkesi kuivumaan eli lakkaa täytyi olla siveltimessä tarpeeksi.


Red. Leimauksessa toimi hyvin. Peittävyys mustan päällä kohtalainen, leiman epätasaisuus paksuissa kohdissa erottui. Toimi ohuissa ja vaikeissa leimoissa myös. Ei niin paksu koostumus kuin valkoisessa tai mustassa. Kynsilakkana täydellinen koostumus levittämisessä. Sivellin liukui kynnellä ja lopputulos oli tasainen. 

Sitten olisi vielä yksi bonusjuttu! 

Iltamyöhään väkersin tikuille testauksia eri merkkien mustilla ja valkoisilla leimauslakoilla.
Nämä on siis toteutettu tyylillä jolla leimaan tavallisesti: Kuvan ylälaitaan siveltimen levyinen viiva leimauslakalla, yhdellä pyyhkäisyllä alas, nopealla nostolla leimasimeen pyöräyttämällä samaan suuntaan kuin skrapaus tapahtui ja tikulle painaminen suoraan ylhäältä alas. En siis ole etsinyt sitä parasta lopputulosta minkä voi saada kyseisillä leimauslakoilla vaan mitä sillä hetkellä, samalla tyylillä sai aikaan. 


Nopea analysointi...
Valkoiset olivat suurinpiirtein yhtä peittäviä joka merkillä, mikään ei erityisesti noussut edukseen eikä mikään ollut täyspaska. Molemmat Moyrat olivat koostumukseltaan ohuempia kuin PP tai CA mutta tämä ei vaikuttanut niin lopputulokseen. Hitusen läpikuultavia olivat Moyra foil sekä PP. 

Mustissa oli suurempi ero. Molemmat Moyrat olivat selvästi koostumukseltaan ohuempia ja kuviot jäivät läpikuultaviksi ja hailakoiksi. PP ja CA ovat molemmat pigmenttisiä ja koostumukseeltaan aika lailla samaa luokkaa, CA ehkä vähän paksumpi (tiiä sitten onko oma pullo ollut jo niin kauan käytössä, että se vaikuttaa paksuuteen). 

En tiiä oliko noista teksteistä nyt mitään hyötyä, kun kuvasta näkee kaikki. On mulla yksi "behind to scene" -kuva leimaustestailuista, jossa mulla oli kuvio yhdestä haastavasta Moyran laatasta. Siitä näkee erityisesti nuo mustien leimauslakkojen eron. 


Mitkä on sun luottoleimauslakat? What are your favorite stamping polishes? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti