3. toukokuuta 2020

Koristeluja pitkille kynsille

Työni puolesta en pysty pitämään kovin pitkiä kynsiä, mutta silti niistä aina välillä haaveilen. Joten loma-aikoina harjoittelen erilaisia viritelmiä. Viime kesänä harjoittelin Kiara Skyn dip powder tekniikkaa ja sitä käytän yksittäisien kynsien paikkaushommiin edelleen mikäli vahinko tapahtuu. Se on niin nopea - alle 15 minuutissa on kynsi korjattuna :) 

Viimeisimpänä olen testaillut Kiara skyn tuotesarjaa, nimittäin Gelly tipsejä! Siinä yhdistyy monta helpotusta, mikäli ei tykkää viilata ja poistaminen pelottaa. Videolla tekniikka näyttää nopealta ja helpolta. Gelly tipsit on siis koko kynnelle asetettavat ohuet, läpinäkyvät tipit. Ei tule rakennekynsimäistä pulleutta.

Ensimmäisellä kokeilukerralla ei aivan priimaa tullut, mutta jo toisella kerralla (vaikka kokeilujen välissä oli kulunut 2kk) oli jo astetta helpompaa ja kynnet asettui paremmin muttei vieläkään täydellisesti.  Poistaminen käy kätevästi näin amatööriltäkin vain viilaamalla pinta rikki ja liottamalla geelinpoistoaineella n. 15min ja sitten vähän rapsutellaan.  And that's it. Tippien asettaminen vaatii oman harjoittelunsa kuin mikä tahansa uuden asian oppiminen. Tämä sarja on tähän mennessä ollut se itselle mieluisin. 

Mutta minkälaisia koristeluja olen keksinyt pitkille kynsille? Super hankalaa on ollut hahmottaa, että mikä sopii tähän mantelimalliin. 


Nämä oli ihan ekat koristelut mitkä Gelly tipsien päälle tein. Pohjalle laitoin Ünt peel off aluslakkaa. Lakkasin kynnet Picture Polishin Revenge, joka hohtaa nätisti tumman pinkin ja kuparin sävyssä. Leimalakaksi sopi täydellisesti Colour Aliken Meerkat ♥ Leimauskuvio on Moyran 88 Lovelove laatasta. Tää väritys on vaan niin nätti! 



Seuraavat punaiset kynnet ei nyt niin nätit ole, mutta muistoksi sen tähän laitan. Ideana oli ihan jees mutta AINA, kun on kerennyt tehdä jotain kynsille asti hoksaa, että ainiiiiiin, piti värittää noi ja noi ja piti laittaa noi eri värillä jne... Eli kun eka kohta meni pieleen niin lopulla ei ollut enää väliä.
Kynsiltä löytyy Picture Polishin Christine, ja ruusuleima löytyy myöskin Moyran 88 Lovelove laatalta. Rusetin alkuperää en muista. Leimauslakka luultavasti on CA On. 



Mistähän näihin kynsiin liittyvän asian aloitan.. Alkuperäinen suunnitelma ei ollut tehdä camokynsiä. Vaan sellaset kivat kevätkynnet, jossa on eri vihreän sävyjä ja valkoisella pohjalla samaisilla vihreillä tehtyjä lehtiä. No lehdet ei onnistunut kuin olisin halunnut, joten poistoon meni se kynsi ja jotain oli keksittävä tilalle eli joku vihreistä lakoista. Tässä vaiheessa olin jälleen luovuttanut. 

Vihreä...camokuosi...leimauslaatta...mustavalkoinen...suttuinen mattaus.

Kynsiltä löytyy vihreät Moyran lakat Mojito sekä Savanna. Leimauskuviot Lina nail art suppliesin Get wild 01 laatasta. Ja lemppari musta ja valkoinen leimauslakka Colour Alikelta. Mun oli jälleen tarkoitus lisätä kultaisia strasseja lopuksi mutta muistin asian varmaan 6 tuntia kuvauksen jälkeen. Perusjuttu, kun mitään ei suunnittele paperille etukäteen. 


Postauksen ekat kynnet oli mielestäni nätit niin eikö oo hyvä lopettaa myös kivoihin kynsiin? Ei jää niin paha mieli kellekään (mulle).


En kertakaikkiaan muista millon viimeksi oon tehnyt ranskiksen. Ne on mun mielestä tosi tyylikkäitä yksinkertaisuudessaan. Ne näyttää hyvältä niin lyhyissä kuin pitemmissäkin kynsissä - jos on tehty malliin sopivaksi. :)

Koska Gelly tip -pohja ei ollut aivan tasainen kauneusvirheiden vuoksi niin laitoin pohjalle kerroksen Essien sugar daddya. Tämän päälle ihan ronskisti Picture Polishin Forget me not lakan siveltimellä tein ranulinjan kahdella kerroksella. Lopuksi vielä kauneusvirheitä peittämään Essien Set in stonesin hopeat glitterit. 




Ihme kyllä, joukosta puuttui liukuvärjätyt kynnet. Mä en oo keksinyt yhtään kivaa uutta väriyhdistelmää vaikka ei pitäisi lakoista olla puute. Jo se tuntui oudolta - camokynsien alkuperäideaa muistellen, kun valitsin cremelakkoja, eikä ees hirveän kirkkaita sellaisia :D 

Mitäs pidit näistä kynsistä? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti