5. toukokuuta 2020

Kesäleopardi

Instagramissa bongasin yhden kynsihaasteen, jossa oli aiheena nude+neon. Tästä nappasin idean myös omiin koristeluihin vaikka haasteeseen en osallistunutkaan. Yritin ensin leimata nudelakan päälle neonleimauslakoilla mutta leimaus ei jostain syystä onnistunut ollenkaan, joten hylkäsin sen ajatuksen. 

Seuraavana päivänä sain idean tehdä neonin liukuvärin ja väriä mukaillen maalata nuden päälle leopardikuvion. Näyttää muuten ihan superhyvältä neontäplät, kun alla ei ole täysin puhdas valkoinen vaan vaalea nude. Kannattaa kokeilla :) 

 


Kynsiltä löytyy täplien alta Color Clubin In the buff heidän nudekokoelmasta. Koko kokoelma on muuten alessa CesarsShopissa, sillä täytyy saada tilaa kesän uusille sävyille. Poistuvia kokoelmia on useampia niin kannattaa käydä kurkkimassa täältä! Itseä houkuttelisi napata muutama hiekkalakka Star studded kokoelmasta ♥ 

Liukuväri on tehty kolmea lakkaa käyttäen: Talk to the hand, East austin ja Get it, girl! Halusin vähän tuunata näitä kynsiä myös lisäämällä kultaisia mikrohelmiä.




Mitäpä tykkäilette näistä? Voisin tehdä samanlaiset eri väriyhdistelmä myöhemminkin koska pidin näistä todella! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti