30. heinäkuuta 2020

Purppuraliuku pitsileimoilla

Kesä on sujahtanut hetkessä ohi. Kynsiä ei ole tullut ajateltua saatika tehtyä muutamia swatcheja lukuunottamatta. Paljaana kuljettu koko kesä oikeastaan. Olen karsinut lakkakokoelmaan laittanut instakirppiksen (@heipyh_kynsikirppis) puolelle myyntiin ylimääräisiä pulloja ja vielä siellä muutamia jäljellä on. 

Koristelut on tuntunut ahdistavilta tehdä, kun edellisistä on liian pitkää aika. Välillä oon swatchauksen jälkeen yrittänyt esim. leimata jotain mutta mikään ei sovi tai onnistu. Eli lähdetään vähän niin kuin alkutekijöistä liikkeelle. Ja tämä tuntuu ihan hyvältä pitkän tauon jälkeen. 


Näiden kynsien liuku ei meinannut ottaa onnistuakseen millään. Tuputtelin varmaan kymmenen kerrosta, kun aina jostain kaljuuntui tai värit ei sekottunut tarpeeksi. Huomasin, että tekniikka on unohtunut. Aivan liikaa tuli laitettua meikkisieneen lakkaa eikä se sitten asettunut kynnelle mitenkään, otti vain ennemmin edellisiä pois. :D 


Top coat vähän pelasti lopputulosta ja leimauksenkin otin varman päälle yksivärisenä Picture Polishin stamped black leimauslakalla, joka on noussut mun ykkösleimauslakaksi! Tätä kuviota en saanut nousemaan Colour Aliken mustalla mutta heti ekalla yrittämällä PP:lla. Pitsileimauskuvio löytyy Lina nail art suppliesin License to be sexy 01 laatasta.

Liukuvärissä käytin Color Clubin Curve'em, Get it, girl & Talk to the hand lakkoja. Nuo kaksi viimeisintä on varmaan aina mun liu'uissa :D Mattapäällyslakka Kiara Skyn. 


  Tässä vielä kuva ilman mattausta.


Tämä blogin päivittäminen on pyörinyt mielessä myös paljon. Mitä voisin tänne kuvata/kirjoittaa enemmän? Olisi kiva, jos se olisi jotain sellaista mitä en instaan juurikaan laita. Voisiko se olla uutuusjuttujen esittelyä? Olisiko se pelkästään ostosten esittelyä ilman sen kummempaa "tuotearvostelua" koska se nostaisi itsellä tällä hetkellä painetta kynsien tekemiseen mitä taas en kaipaa tällä hetkellä. Toisaalta tulee tehtyä vähemmän hankintoja nykyään :D Eli mikään ei muuttuisi. Hah.

Lukijamäärä on vähentynyt lähes olemattomiin, joten ketä varten jutut olisi täällä? Miksen voisi päivittää vaikka facebookin kynsikoristelut -ryhmään tai sinne instaan... Miksi edes kuvaan tai kirjoitan koristeluista tai lakoista muille ja vielä moneen paikkaan? Ajatuksia pyörii aivan liikaa. Ehkä jatkan samalla tavalla kuin tähän asti kirjoittelua, ehkä tämä on viimeinen kerta? En tiedä. 

Paljon lentäviä ajatuksia. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti