1. toukokuuta 2021

Color Club Parisian Garden swatches

Lakat saatu pr-näytteenä CesarsShopista

Vihdoin se aika, kun Color Clubin kevään/kesän lakkakokoelmat saapuu CesarsShoppiin. Eka kerran kun näin näistä uusista kokoelmista kuvia somessa tiesin, että nämä kyllä kotiutuan. Sain tämän Parisian garden kokoelman swatchattavaksi CesarsShopista mutta ostin myös sen toisen, jonka swatchit tulee myös. 


Mainoskuvista oletin lakkojen olevan pastellisempia tai haaleampia kuin todellisuudessa sitten olivatkaan. Toki aika vaaleita sävyjä oli mutta kuitenkin sellasia...öö.. voimakkaita vaaleita. Toivottavasti saatte kiinni tästä. 


Parisian garden kokoelmassa on kuusi cremelakkaa, jotka olivat kyllä taattua Color Club laatua eli kahdella kerroksella oikein hyvin peittää, lopputulos on tasainen ja näillä on niin helppo lakata. Voin kyllä sanoa useamman kokoelman swatchanneena, että heillä kyllä laatu on priimaa, siksi CC:n lakat ovatkin yksiä suosikeistani - varsinkin kirkkaat cremet ♥


JARDIN GARDEN
Erikoinen murrettu vihreän sävy. Tämä ei oo oikein tumma eikä hirveän vaalea sävyltänsä. Swatchissa kaksi kerrosta.


OLIVE PARIS 
Vaalea, murrettu, lämmin vaaleanvihreä. Tämä on mun mielestä kokoelman erikoisin sävy ja tykkään ♥  Swatchissa kaksi kerrosta. 


MERCI BEAU-BLUE 
ihana kirkas turkoosi creme. Pullosakin vielä näytti turkoosilta mutta kynsillä oikein loisti sitten. CC:n I'm outta here on tosi lähellä tätä sävyä mutta on aavistuksen vaaleampi. Kynsillä kaksi kerrosta.  Suosikkini! ♥


LILY IN PARIS 
Super nätti sinivioletti sävy. Kahdella kerroksella lopputulos tosi tasainen. Alan pikku hiljaa lämmetä tän sävysille lakoille jostain syystä. ♥


BOUGUET OF THE DAY
Perus vaaleanpunainen. Ei liian hempeä eikä mikään purkkapinkki vaan siltä väliltä. Hyvä peittävyys ja koostumukseltaan helppo lakattava. Swatchissa kaksi kerrosta. 


LA VIEN EN ROSE
Vaalea koralli, sanoisin jopa neonpastelli. Tämäkin pullossa on paljon pliisumpi, kynnellä taas loistaa sopivasti. Täydellisen kesäsävy ruskettuneelle iholle ♥ Swatchissa kaksi kerrosta. 


Tämä kokoelma oli kyllä kokonaisuudessan niin sievä ♥
Mulle joka rakastaa vihreitä sävyjä, neonpastellisia ja kirkkaita sävyjä. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti