1. toukokuuta 2021

Color Club Jersey girl swatches

Color Clubin toinen kevät/kesäkokoelma kantaa nimeä Jersey girl. Kokoelmasta löytyy kuusi cremeä ja kuusi eri vahvaa värisävyä. Kuten edellisen kokoelman esittelyssä kerroin, itsellä nämä värikkäät CC:n kokoelmat saa kiinnostuksen heräämään ja tiesin, että tämänkin kokoelman itselleni hankin vaikkei kaikki sävyt niin uniikkeja ollut. 


Tämäkään kokoelma ei pettänyt sillä nämä sävyt olivat pigmenttisiä peittävyydellään ja koostumukseltaan taas todella helppo lakata, kun pinta tasoittui itsestään. 1-2 kerrosta riitti jokaisessa täydelliseen peittävyyteen, riippuen kynnen pituudesta ja halutusta tasaisuudesta. Jos en kuvia näistä olisi ottanut niin moni sävy oli jäänyt kynnelle jo yhdellä kerroksella. 


SALT WATER TAFFY
Kylmään taittava keskitumma pinkki. Koostumus täyteläinen. Swatchissa kaksi kerrosta. 


BOARDWALK BROS
Auringonpolttama oranssi creme, ehkä vähän sellainen tiilen oranssi/punainen riippuen miltä kantilta katsoo. Tässä koostumus myös todella täyteläinen ja melkein yhden kerroksen lakka. Swatchissa kaksi kerrosta. 


CHERRY ICEEEE!
Täytyyhän kesäkokoelmasta löytyä vähintään yksi  neon. Sävyltänsä tämä on oranssinpunainen ja toimii oikein hyvin ilman valkoista pohjalakkaa. Swatchissa kaksi kerrosta jolla sai hyvän peittävyyden eikä kärjet kuultanut juurikaan läpi. 


SEEING SEAGULLS
Nämä kirkkaat sinivihreät on haaste saada oiken kuvattua. Mutta ämä on sellainen enemmän vihreään taittava. CC:n Palm to palm on sävyltänsä vähän sinisempi. Swatchissa kaksi kerrosta. 


ORANGE YOU GOIN TANNING
Kirkas lämmin oranssi, melkein neon. Hyvä koostumus. Swatchissa kaksi kerrosta.


I'M A SHORE THING
Sinapinkeltainen creme, mutta omalta koneen ruudulta katsottuna näyttää enemmän tavalliselta keltaiselta. Swatchissa kaksi kerrrosta mutta vähän kärjet jäi kuultamaan läpi.


Monet näistä sävyistä miellän enemmän syksyn väreiksi, voisi tämä olla loppukesän kokoelma, kun paljon lämpimiä sävyjä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti