6. huhtikuuta 2021

Liukuväri geelilakoilla

Näinä pääsiäisen pyhinä oon kokeillut joka kerta jotain uutta tekniikkaa tai koristelua geelilakoilla. Oon kokeillut geelileimausta, matrix geeliä ja nyt vuoron sai liukuvärin tekeminen Moyran ombre siveltimellä. Yhden ainoan kerran oon kokeillut geelilakoilla tehdä liukuväriä ja se oli CesarsShopissa ainakin pari vuotta sitten. 


Pastellisella värimaailmalla jatketaan. Aloitin tämä liukuväriharjoittelun ensin kahdella sävyllä ja siirryn myöhemmin sitten useampaan, kun ensin kahdella on jotakuinkin hallinnassa. 




Kun liukuvärit oli saatu tehtyä joka kynteen, alkoi se vaikea osuus jälleen että mitä muuta sitä kokeilisi. Kaivoin esiin geelimaalit ja perhosmallin instansyövereistä ja aloin maalaileen. Ei oo kyllä taiteellisia lahjoja itellä tässä hommassa, että kopioi näkemäsi edes suurin piirtein😂 Mutta kaippa tuon perhoseksi kuitenkin tunnistaa. Muille kynsille tein tähtiä valkoisella maalilla ja vähän utuista sumupilveä, jota ei kyllä hirveän hyvin kuvista erota. 

Kuvat oli jotenkin todella hankala näistä ottaa, kaikki oli liian valottuneita ja epätarkkoja, mutta muistoksi muutama kuva kuitenkin onnistui. Se on se tärkein. 


Kynsille käytetty:

Bluesky geelilakat - Blueberry dream, Pastel purple, Peach blossom
Bluesky paint gel - white ja black



Mikä on viimeisin uusi koristelutyyli mitä oot kokeillut tai haluttaisko kokeilla jotain tiettyä? 
Mä en oo pitkään aikaan mitään marmorointiin liittyvää tehnyt ja "fluid nail art" olisi myös kokeilulistalla. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti