8. toukokuuta 2021

Picture Polish spring 2021 | swatches

Picture Polishin kevät toi mukanaan seitsemän uutta sävyä ja olihan mun laitettava välittömästi kaikki tilaukseen. Heillä on nyt menossa jonkin sortin buumi lakkojen kanssa joissa on mukana mustaa glitteriä sillä uudessa kokoelmassa 5/7 sitä löytyi. 



Kokoelmasta löytyy sävyt sateenkaaren sävyistä ja yhdessä kaikki näyttää hyvältä tollasessa kollaasikuvassa. :D Nämä kaikki uudet sävyt ovat myös kasvipohjaisia ja voin jopa todeta, että laatu on parantanut tämän muutoksen myötä. Lisäksi uutuutena näissä on uusi sivellin joka on pyöreäpäinen ja leveämpi. Tämä muutos on itselle ainakin mieluisa. Uuden siveltimen näet lopussa videolta ;)


Mutta nyt lakat tarkempaan syyniin.


curious
Vaalea harmaanvihreä, jossa paljon holohitulaa. Sagen kanssa sävymaailmaltaan samaa sävymaailmaa. Koostumus oli tosi sulavaa ja helppo lakata. Swatchissa kaksi kerrosta. Yksi suosikeistani ♥ 




jazz
Tosi holoisa tumma (fuksia) pinkki. Tässä koostumus oli vähän ohuempaa kuin muissa, ehkä jopa vähän jellymäinen mutta peittävyys hyvä kahdella kerroksella. Swathcissa kaksi kerrosta. Tästä sävystä tuli mieleen Essencen out of space stories kokoelman pinkki holo. 



cats
Vaalea beige creme, joka taittuu keltaiseen. Seassa vähän holohitulaa sekä kahta erikokoa mustia glittereitä. Glittereitä ei tässä ollut niin runsaasti kuin muutamassa muussa kokoelman sävyssä. Swatchisa kaksi kerrosta. 



dijon
Sinapin keltainen creme, jossa vähän mustia mattaglittereitä kahdessa koossa sekä pientä holohitulaa. Koostumus oli oikein hyvä ja mukava lakata. Swatchissa kaksi kerrosta. Mulla ei ollut verrata tätä kormaan. 



hibiscus
Upea korallinen creme, jossa pientä holohitulaa sekä paljon mustaa pientä glitteriä. Tämä oli ehdottomasti tämän kokoelman kruunu omasta mielestä! ♥ Koostumus täydellinen. Swatchissa kaksi kerrosta. 



maze
Murrettu turkoosi creme, jossa pientä holohitulaa sekä paljon mustaa pientä glitteriä. Tämä sävy on myös oma suosikki ♥ 



lilas
Pastellinen violetti, holohitulalla sekä runsaalla mustalla glitterillä. Lakattavuus huippuhyvä. Swatchissa kaksi kerrosta. 



Olen ajatellut tehdä live swatchausta fb:n puolella kynsikoristelu-ryhmän puolella mutta jostain syystä idea ihan perinteisen videon tekemiseen heräsi. Ainakin itse tykkään katsella swatchvideoita, joista näkee nopeasti minkälainen lakka on laadultaan ja peittävyydeltään verraten siihen että katsoisi toista tuntia kestävää liveä :D


En oo ennen tälläisiä videoita tehnyt ollenkaan mutta nyt ajattelin kokeilla puhelimella kuvata, kun kynsihuoneeni on sen verran valoisa, että kuvaaminen onnistuu ihan hyvin. Videon editointi olikin sitten toinen juttu mutta hyvin yksinkertaisen pätkän sain tehtyä. Video kannattaa katsoa HD muodossa mikäli ehdottaa automaattisesti jotain muuta. :) 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti