2. huhtikuuta 2021

Kiara Sky Wild & Free collection - swatches

*Lakat saatu pr-näytteenä CesarsShopista

Kevät on tuonut Kynsilakkataivaaseen uusia kynsi- ja geelilakkakokoelmia eri merkeiltä. Sain kuvattavaksi Kiara Skyn uuden kevätkokoelman "Wild & Free" kynsilakkoina, jossa on 5 vaaleaa cremeä ja 1 glitterlakka. Nämä samat sävyt löytyy myös geelilakkoina sekä dip powdereina. 

 
STAYCATION 
Vaalea beige creme. Ei oikein taita oranssiin/pinkkiin eikä ruskeaan vaan on siitä välimaastosta.
Oikein kiva nude. Peittävyys oli hyvä kahdella kerroksella, niinpä myös swatchissa 2 kerrosta. 



FLOWER CHILD
Täyteläinen vaaleanpunainen. Sopivasti pigmenttiä ja miellyttävä koostumus lakata. 
Swatchissa kaksi kerrosta. 



MATCHA LATTE
"Likainen" vaaleanvihreä, sellainen vaalea sammal. Aika erikoinen sävy.
 Koostumus oli oikein kiva ja kahdella kerroksella pärjäsin swatchkuvissa. 



WAVY BABY
Taivaansininen vaaleansininen. Tästä sinisestä löytyi yllättävästi myös väriä/täyteläisyyttä vaikka pullossa näytti aika haljulta. Monesti vaaleansiniset jää vähän liian vaaleaksi omaan makuun niin tämä oli just sopiva; ei liian pastellinen eikä liian kirkas. 2-3 kerrosta swatchkuvassa. Tykkään ♥



GYPSY SOUL
Tämä sävy on kokoelman tummin. Sävyltänsä pinkin, korallin, mauven sekoitus. Tässä oli täydellinen koostumus kaikelta osalta. 1-2 kerroksen lakka, swatchissa kaksi kerrosta.



WILD AT HEART
Kirkaspohjainen, jossa paljon erikokoista valkoista mattaglitteriä sekä pinkkipunaisia (:D) ja vaaleansinisiä mattaglitteriä. Tätä voi käytää yksisteen tai topperina tai mitä vain glitterlakalla keksii. Swatchissa kaksi kerrosta.



Kokonaisuuten tämä kokoelma oli tasalaatuinen. Kaikissa oli sellainen sopivan paksu/peittävä koostumus, ettei tarvitse montaa kerrosta laittaa. Pulloissa on 15ml ja hintaa CesarsShopissa on 11.40€. 


Herättikö joku näistä sävyistä sun mielenkiinnon? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti