3. huhtikuuta 2021

Munankuorikynnet | geelilakkaus

Innostuin pitemmän viikonlopun kunniaksi laittamaan itselle Kiara Sky gelly tipsit mantelimuodossa, jotta saisin kokeiltua taas vähän erilaisia koristeluita. Kun on enempi pinta-alaa maalailla niin kyllä sitä erilainen inspis ja innostus löytyy tähän hommaan. Aattelin pyhittää nämä vapaapäivät kynsihommille ja teen niin monet koristelut kuin kerkeän muiden lomapuuhien välissä. 



Tämän vuoden pääsiäiskynsistä löytyy munankuoria. En voinut vastustaa kiusausta, kun Blueskyn geelilakoista löytyi nämä pastelliset munankuorilakat. Se jo että mulla on joku pastellikausi menossa niin nämä oli aika nappi "löytö" tuolta laatikosta. Lisäksi kokeilin ekaa kertaa Blueskyn matrix/spider geeliä. 


Aloitin lakkaamaan pohjalle jotain vaaleaa lakkaa kaksi kerrosta. Tämän päälle laitoin puolikkaalle kynnelle munankuorilakkaa yhden kerroksen. Sitten kultaista matrixgeeliä, jonka käyttöä kyllä saa harjoitella. Piti ottaa varmaan kaikki kynnet uusiksi kun jossain oli aina vika - sitä joko tuli liikaa tai jäi liian lyhyeksi, oli liian leveällä alueella tai sitten jotain ylimääräisiä klimppejä ilmestyi. Jännä ruveta harjoitteleen tällä jotain erikoisempia geometrisiä kuvioita kynnelle. :) 





Kynsiltä löytyy:

Bluesky geelilakat - cream pink, blueberry burst, mint mania, mango tango
Bluesky matrix gel - gold 
Bluesky Non wipe matte top coat


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti