15. heinäkuuta 2019

Über Chic Beauty - Warm blooded and cold blooded

Eläinkuosit on yhdet mun suosikki koristeluaiheista kynsissä. Usein itsellä ne kyllä tähän asti ollut perus seepraa/leopardia/tiikeriä.. Näillä ÜC:n uusilla laatoilla valikoima laajeni oikein kunnolla. Vähän eksoottisempia nahkoja saa kynsillekin esim. elefanttia, sarvikuonoa tai krokotiilia!! 

WILD LUXURY: COLD BLOODED
Laatasta löytyy erilaisten matelijoiden nahkakuvionteja. Nuo käärmeen kuviot on upeita. Välillä kun laattaa katso niin meinas kylmänväreet hiipiä selkää pitkin. A fun fact: oon halunnut pitkään jonkinlaisen liskon lemmikiksi. Käärmettä en huolisi, ainakaan tällä hetkellä. 


Tälläiset tiilenpunaiset on mun mielestä tosi kauniin värisiä lakkoja. Essien So It Ain't Soho sai päälleen pienet viirut FUN Lacquerin microglittereitä Fetishistä. Instasta löytyy näistä kuva myös mattana! 


Veikeisiin liskokynsiin käytin Moyran vihreää Savannaa. Sen päälle leimasin Colour Aliken vaaleanvihreällä sekä Moyran mustalla leimauslakalla päällekkäin kahta eri reikäkuviota. Aksentteihin pläjäytin mustat liskosiluetit. 

WILD LUXURY: WARM BLOODED 
Ootko aikaisemmin nähnyt elefantin tai sarvikuonon ihokuviota leimana? Ei ainakaan itsellä ole vastaan tullut. Tästä laatasta löytyy esim. monta erityylistä seepra-, pantterillo-, kirahvikuviota. Ihastuin itse noihin vähän epätarkkoihin kuvionteihin, jotka tekee niistä enemmän aidonnäköisiä. 


Mun oli pakko päästä yhdistämään uudet kirkkaat Picture Polishin lakat Pinkie ja Ariel liukuun. Ai, että kuin ne oli nätit ja holosta kimaltelevat ilman mattausta mutta ajattelin matan tuovan leimat paremmin esiin.  :) Instan puolella lisäkuvia näistä esim. peukalosta!


Prideviikko taisi mielessä olla, kun nämä kynnet syntyi. Pohjalta löytyy Color Clubin vaaleanvioletti Can you not? Täplät ovat saaneet värinsä CC:n oranssista Jamaican me crazysta sekä keltaisesta Rum runningista. Kiara Skylta käytin turkoosia Gimme a beat, vihreää Tropic like it's hot sekä pinkkiä Pixie pinkiä. Lopuksi vielä käytin Kiaran mattapäällyslakkaa.

Kummat voitti kylmä- vai lämminveriset?

3 kommenttia :