29. heinäkuuta 2019

Moyra Glitter powder no. 11

Nyt kun mulla on kerrankin pitkät kynnet niin täytyyhän sitä hyödyntää erilaisissa koristeluissa mitä ei lyhkäsempiin tule niin tehtyä. Alla mulla on siis Kiara Dip powder kynnet tipeillä koska halusin harjoitella tippien laittamista ja kerrankos ne laittaa niin ajattelin lisätä pituuttakin vähän. Kauan en näin pitkiä kynsiä pysty pitämään loman loppumisen vuoksi mutta yritän ottaa niistä mahdollisimman paljon irti. Taidan myöntää, että saatan olla ihastunut tähän malliin ja pituuteen.. 


Laatikossa on hetken pyörinyt pari purkkia Moyran Glitter powdereita; tämä korallipinkki sekä turkoosi. Glitterit eivät oikein missään muodossa ole ollut se mun juttu - varsinkaan nämä miniminihileglitterit, kun sitä on sitten ihan joka paikassa ja kauan :D Sovittelin kumpaakin väriä kynnelle mutta tää koralli oli nätempi tällä kertaa glitterliu'ussa, jonka suunnittelin tekeväni. 


Ja olipa muutan helppo käyttää näitä! Laitoin pohjalle UNTia aluslakaksi, jotta saan kuorittua lakat kätevästi pois. Tämän päälle laitoin tavallista Gina Tricotin (hitaammin kuivuvaa) top coatia, ja oikeastaan heti dippasin kynnen kärjen purkkiin. Viuhkasiveltimen avulla varisutin glitteriä vähän pidemmälle kynteen. Aika nopea sai olla, että joka paikkaan sai saman verran glitteriä. Itsehän en tätä heti tajunnut, joten melkeimpä kaikissa kynsissä on se 1,5-2 kerrosta glitteriä vaikka yhdelläkin olisi saanut ihanan lopputuloksen. ♥ 

Lopuksi siveltimen varrella "napsuttelin" sormen vartta, jotta ylimääräiset glitterit varisee pois. Lisäksi siistin samaisella siveltimellä muualtakin käsistä kimallukset pois. 

 
Glitterin päälle laitoin pari kerrosta pikakuivattajaa mutta silti paikkapaikoin pinta jäi epätasaiseksi mikä näkyi jälkikäteen. Koristeluna leimaukset Lina Nail art suppliesin Twirls & Swirls 2 laatasta. Kerrankin oli sopivan kokoisia kuviot käytettäväksi! Ja leimauksien päälle kerros Top of heavenia :) 


Nämä Moyran glitterit on muuten edullisia 3,90€ ja CesarsShopissa on tällä hetkellä 31 eri värivaihtoehtoa. Uusimpana viime viikolla tuli ruusukulta, mikä muistaakseni hohti uv-valossa pinkkinä! 

1 kommentti :

  1. Oi, hirmu kauniit<3 Glitterit kyllä tunkee joka paikkaan ja niitä hippusia löytyy vielä kuukausienkin päästä mitä ihmeellisimmästä paikoista :'D

    VastaaPoista