30. heinäkuuta 2019

Ideat vaihtoon - Timantteja kynsillä

Laura (Timantteja kynsillä) kysyi, että tehtäisiinkö uusi kynsihaaste. Viimeksi teimme lakkaushaasteen, jossa käytettiin samaa lakkaa. Tällä kertaa hän ehdotti maniswappia eli tehtäisiin samanlaiset kynnet, jotka on toinen tehnyt joskus. Valinnan varaa siis löytyy puolin ja toisin ja ite löysin monet kynnet mitkä olisin voinut tehdä. Jää siis tulevaisuuteenkiin useat vaihtoehdot ;) 


Löysin Lauran blogi- sekä insta-arkistosta monet leopardikynnet eri värivariaatioilla. Niistä valkkasin harmaaliukupohjaiset pinkillä täplillä olevat. En oikein ole varma, että kuluuko maniswap tehdä mahdollisimman tarkasti kopioiden vai voiko koristelun muokata itselle sopivaksi. Tällä kertaa tein tämän jälkimmäisen version.


Pohjalle tein liukuvärin Picture Polishin Darcyllä, Winterillä sekä Londonilla. Pilkut on mun lempipinkillä eli Color Clubin Beach pleasella, jotka reunustin Moyran mustalla Nina lakalla.

Koska pituutta tällä hetkellä on itsellä enemmän kuin alkuperäisessä, otin oikeuden laajentaa väriskaalaa vähän mustan puolelle ja vastaavasti vähän vaaleampaan kärkeä kohti. Ja täplätkin saivat hiukan väriboostia. Oli muuten aika hauskaa ja erilaista tehdä liukuväri näihin pitempiin kynsiin, kun lakkaa saikin levittää pidemmälle välille ja blendata kunnolla! I like.


Mitäs tykkäsitte tästä ideat vaihtoon jutusta? Olisiko ruudun takana muita jotka haluaisi myös laittaa mun ja/tai Lauran kanssa ideat vaihtoon. Tämä voidaan toteuttaa myös yhtä hyvin instan puolella. Voit pistä asianomaisella viestiä täällä, insta dm, blogin facesivuilla tai henk.kohtaisesti :)

Niin ja käykää ihmeessä kurkkaamassa mitkä mun kynsistä Laura on valinnut itselleen hänen Timantteja kynsillä blogistaan! 

2 kommenttia :