27. huhtikuuta 2019

ÜberChic - Collection 13 & Art Deco Elegance

Mä oon tässä puolen vuoden sisällä päässyt tekemään niin kivoja juttuja tämän harrastuksen ansiosta, että en oikein oo aina tiennyt miten päin oon. Muutaman kerran on yöunet jäänyt vähäiseksi sen takia, että oon ollut niin innoissaan kaikesta ettei uni ole vain tullut :) Tammikuussa sain olla Picture Polishin lakkojen esittelijä heidän verkkosivuillaan. Syksystä saakka olen saanut kuvata Moyran ja Color Clubin kynsilakkaswatcheja CesarsShopin sivuille.

Viimeisimpänä sain yhteydenoton ÜberChicin suunnalta, haluaisinko olla heidän "offical reviewer" (=virallinen arvioija). Varmaan osaatte päätellä mitä oon vastannut. Niinpä nyt kokosin tähän postaukseen läjän leimauslakkauksista :) Valitsin itselleni setti 13 ja yksittäisen Art Deco Elegance laatan.
13-01 
Ensimmäiset kynnet mitkä tein oli nämä alla olevat neonkynnet, johon väritin ruusuleiman. 
Käytetyt lakat Color Clubin Beach, please! ja Trees please. 


Sitten vähän talvista. Näiden pohjalta löytyy vaaleanharmaa Picture Polishin Lakodom. 
Leiman liukuväriin käytin kahta Moyran metallileimauslakkaa SP26 ja SP29.


13-02

Näissä vihreissä kynsissä halusin kokeilla tuplaleimausta siihen tarkoitetuilla kuvioilla. 
Mustia kuviota en saanut nousemaan kokonaisena millään. 
Pohjalla kaunis holovihreä A-Englannin Dragon.
Leimattu Essien Leggy Legendillä ja Colour Aliken mustalla leimauslakalla.


Pitkästä aikaa kokeilin myös dry brush -tekniikkaa. Harmi vaan, että vähän liian vaaleat/samankaltaiset sävyt valitsin, sillä drybrush kuviointi ei näy vahvasti. Yritin mattaisuudella saada paremmin vielä sitä esiin mutta näyttää ennemmän joltain marmoroinnilta :) 
Näissä käytin Color Clubin lakkoja: Get lost, I'm outta here, Take a chill pill, Palm to palm ja Seas the day.

13-03
Nämä ovat vähän abstraktin näköiset toteutettuna. Valitsin kuvion laatan alakulmasta. Kuva oli kuitenkin sen verran iso, että mun pienille kynsille ne ei oikein istunut järkevästi. 
Lakkauksessa käytetty violettia Masuran Paisleytä sekä vaaleanpunaista Picture Polishin Gracea. Leimauslakkana Moyran violetti SP04. (Wohoo, jotain muuta kuin mustaa!)


Täytyihän sitä tehdä joukkoon myös yksi liukuväri ;) Johon tietenkin yhdistän leiman juureen. 
Tämän koristelutyylin voisin sanoa olevan "mun juttu". Toimii aina! 
Color Clubin neonpinkki Beach, please ja pastellivioletti Can you not. 
Kimallusta tuo China Glazen Fairy dust. 

Art deco elegance

Tässä laatassa on monta kivaa kuviota! Valitsin ensimmäisenä kuvion,
joka toi mieleen jostain syystä havunneulaset. 
Valitsin sen vuoksi leimausten alle vihreän lakan: Cirque colorsin Paraiban. 


Toisena valitsin aika tavallisen suomukuvion. En ole koskaan tehnyt merenneitokynsiä niin nyt otin senkin pois kirjaamattomalta to do-listalta. :D Picture Polishin Free on mun mielestä aika täydellinen merenneitokynsiin sekä tietenkin piti jotain pinkkiä (PP Wanderlust, CC Beach, please) sekä kimallusta ja glitteriä (CC Sleeping Beaute).


Oli mukava tehdä tarkoituksella mahdollisimman erilaisia ja värisiä koristeluja. Osan kohdalla sai miettiä värivalintoja vähän enemmän kuin toisten. Ja aina ei leimaukset onnistu, sillä arkistoon jäi muutamat kynnet vielä jotka ei niin nappiin menneet.

Mä tykkään kyllä ÜberChicin laatoista hirviän paljon. Noissa 3 laatan seteissä hintakin (<30e) on kohdilla, kun vertaa esim. MoYou Londoniin. Kuviot on aina toiminut/noussut, eikä ne ole teräviä että repisivät putsatessa vanulappuja niinkuin joiden laattojen kanssa on.

Mitkä näistä kynsistä oli sun mielestä kivoimmat? 

2 kommenttia :

  1. Ihanaa, sä oot kyllä ansainnut kaiken mitä oot saanut, olet tosi taitava ♡ Nää kaikki on tosi kivoja, mutta jotenkin tänään iskee nuo matat ruusukynnet!

    VastaaPoista