9. huhtikuuta 2019

Ensikokeilussa Kiara Sky Dip Powder

Kirjoitetaanpas ensin vähän alustusta tälle rakennekynsiaiheelle. Mulla on aina ollut pientä kiinnostusta rakennekynsien tekemiseen. Joskus olen jopa hommannut geelitarvikkeet uunia myöten mutta myin ne kuitenkin eteenpäin koska en halunnut "pilata" omia kynsiä niillä, saati sitten muiden vaikka ystäviä löytyi, jotka olisi luovuttaneet kätösensä lainaan koska ei ollut mitään järkeä ilman minkäänlaista kokemusta tai esimerkkiä tehdä niitä.

Mulla on itsellä aina ollut vahvat ja terveet kynnet, eikä pahemmin ole liuskottumia tai muita pitkäaikaisia ongelmia. En ole siis kokenut tarvetta tehdä itselle tai otattaa rakennekynsiä koskaan, siksi en ole koskaan oikein edes perehtynyt sen kummemmin tähän osa-alueeseen. Kiara Sky Dip Powder sai mun tuntosarvet kuitenkin nousemaan ylös. "Akryylien vahvuus, geelien pysyvyys ja kynsilakkojen helppous". CesarsShopin Kiara Sky fb-livelähetykset lähes pakotti mut tilamaan aloituspaketin... ja tässä sitä ollaan. 

Ei, en ole tehnyt edelleenkään rakennevahvistuksia itselle vaan onneksi lähipiiristä löytyy näitä ihania ihmisiä, jotka haluavat olla mun harjoituskäsinä ja antaa mulle mahdollisuuden tutustua ihan uuteen aluevaltaukseen tällä kynsirintamalla. Pakko mainita myös se, että oon ehkä tässä kynsiharrastuksen  6-7 vuoden aikana lakannut muiden kynsiä kynsilakoilla öö... noin VIISI kertaa. Ja ei oo muuten ihan helppoa ruveta lakkaamaan muiden kynsiä niin monien omien lakkauksien jälkeen :'D Voin sanoa, että kokemusta tähän Kiara touhun aloittamiseen on vain sen verran, että nämä pullot ja siveltimet on hyvin kynsilakkamaiset. 

Mitä tavaroita hankin ensin? Tässä vaiheessa suuntasin suoraan Dip Powder "Muut tarvikkeet" osioon Cesarsshopin nettisivuilla ja klikkailin tuotteita ostoskoriin. Kiara Sky Dip Powder Naturel aloituspaketin, Clear dip powder purnukan, viiloja (blokki x2, 180/180, 100/150, näillä pärjäillyt...), kynsinauhatyönnin, gel cleanserin, puhdistuslappuja, pölyharjan sekä pullon soak off gel removeria. 


Aloituspakkauksen yhteydessä saa hyvät kirjalliset ohjeet ja vinkit mukaan, jonka avulla itsekin lähdin näitä kynsiä tekemään ystävälleni. Toki oon katsonut kaikki CesarsShopin Kiara livet useaan kertaan, etsinyt Youtubesta erilaisia videoita muiden tekijöiden tekniikoista ja tavoista tehdä näillä dip powdereilla. Mutta loppujen lopuksi seurasin näitä CS:n paperiohjeita vain kohta kohdalta niin kaikki sujui hyvin.

Mun ei ollut tarkoitus tehdä postausta ensin näistä harjoituskynsistä mutta toiveiden myötä sen kirjoitan. Ja onpahan muisto tallella siitä, mistä kaikki alkoi :) Kuvat on napattu puhelimella, joten eivät ole sitä parhainta materiaalia mutta kyllä niistä jotain näkee.


Yläpuolella aloitustilanne. Osasta kynsistä kerkesin jo alkaa buffaamaan kiiltoa pois ennen kuvanottoa, jonka vuoksi pölyä kynsillä. Mutta alkutilanteesta löytyy lyhyet kynnet, joita on tarkoitus alkaa kasvattamaan pitemmiksi nyt Kiaran suojissa. Haaveissa toteuttaa jossain vaiheessa sitten kasvaneille kynsille babyboomer ja jotain värijuttujakin.

Tähän en ala tarkemmin selittämään tekovaiheita, sillä tästä tulisi piiitkä teksti. Dippaukset sujui vaivatta, kunhan muisti dippailla nopeasti useaan kertaan ja huolehtia, että tomua oli tarpeeksi kynnellä ettei jäänyt märkiä länttejä. Pidin myös tarkasti huolen pölyjen huiskinnasta.

Itselle oli vaikeinta muistaa tehdä kohta, jossa basea laitetaan 3/4 osaan kynttä. Sivellin aina "lipsahti" automaattisesti kynsinauharajan lähelle. Tämän vuoksi viilausvaiheessa pahimpaa juuripalluraa viilattiin pienemmäksi, josta päästäänkin toiseen haastavuuteen. En nimittäin tiedä viilauksesta mitään tai siis siitä tekniikasta milloin kannattaa käyttää minkäkin grittistä viilaa. Meninkin tällä ekalla kerralla pelkällä blokkiviilalla varman päälle (paitsi sitä pahkuraa pienensin aluksi 180/180). Mutta muuten en osaa muotoja katsella sillä silmällä  - vielä. Onneksi näillä pulvereilla sai suoraan nätit ja tasaisen malliset kynnet ilman suurempia epämuodotumisia. :) Pointsit siitä.

Valkoisen ranskalaisen tekemiseen käytettiin apuna "french dip casea" ja ystävä itse liikutti kyntensä sen avulla valkoiseen pulveriin. Tämä oli myös haastava/tarkka vaihe, jotta valkoinen kärki saatiin tasaisen näköiseksi kahdella eri dippauskerralla. Medium pink valittiin pohjasävyksi. Yhteensä kerroksia näihin tuli 5 (2x pinkillä kokokynsi, 2x ranut+pink & 1x clear). Kaksi pinkkiä kerrosta aluksi kun ei vielä oltu päätetty siinä vaiheessa, että laitetaankin ranskiskärjet. Jos oltaisiin ennakoitu niin olisi tullut yksi kerros vähempi. Aikaa meillä taisi mennä koko hommaan alle 2h kaiken höpöttelyn ym. lomassa. :)

Alapuolelta näet valmiin lopputuloksen.


Hmm.. mitähän muuta kertoisin tästä kokoemuksesta :) Voin sanoa ainakin omasta ja ystävän puolesta, että ainakin tämä on ihanan helppoa ja terapeuttista dippailla sormea pehmeään pulveriin. Jos sulla pysyy kynsilakkapullon sivellin kädessä niin pystyt tekemään tälläiset kynnet helposti itselle (tai kaverille ♥ )

Aion itse yrittää hyödyntää myös ilmaisen Kiara Sky Workshop päivän CesarsShopissa, jossa saa harjoitellaan omalla aloituspakkauksella kynsien tekemistä. Itse haluan erityisesti ohjausta ja vinkkejä viilaukseen, tippien laittoon sekä erilaisiin koristelutyyleihin.


Ootko sä innostunut tästä Kiara Sky Dip Powderista?
Ootko jo kokeillut itselle tai haluaisitko päästä kokeilemaan? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti