4. toukokuuta 2019

F.U.N Lacquer Birthday 2019 (gold, silver, copper)

Saatoin päästää muutaman sisäisen kiljahduksen, kun huomasin F.U.N Lacquerin julkaisevan lisää Valentines kokoelman kaltaisia holomicroglitterlakkoja. Tämä uusi kokoelma kantaa nimeä Birthday 2019 ja sisältää 6 sävyä. Osa sävyistä on "päivitetty" versio vanhoista ainakin nimen perusteella :)

Viimeksi tilasin näitä upeita hololakkoja Hypnotic Polishilta mutta, kun näin kuvan että nämä tulee myös CesarsShoppiin myyntiin oli mun laitettava puhelimeen ajastus julkaisuhetkelle jotta kerkeän varmasti nappaamaan mieluisimmat sävyt itselleni ettei tarvi alkaa ulkomailta tilaamaan... 


Ihastuin heti ensiswatcheissa kolmeen metallisävyyn: kultaiseen, hopeaan ja kupariin. Nämähän on näissä mun kuvissa ihan pliisuja, koska holoa oli lähes mahdoton saada napattua lightboxissa kuviin. Kollaasikuviin sain vähän sitä näkyviin ♥

Ensimmäisenä esittelyyn BILLION DOLLAR DREAM, kaunis kultainen hologlitterlakka kirkkaalla pohjalla kuten kaikki kokoelman lakat. Kerroksia lakkasin kolme jolla sain mieleisen peittävyyden. Tämä kultaisen sävy ei ollut paras omalle ihosävylleni, jonka vuoksi mietin pidänkö tämän vai laitanko eteenpäin. 



Hopea ystävä kantaa nimeä 30 CARAT DIAMOND. On niin mukava lakata näin pieni glitterisellä lakalla, joka peittää kolmella kerroksella tosi hyvin. Ei tarvi käyttää meikkisientä tms. glittereiden kerrostamiseen. 



Viimeisenä mun oma lemppari näistä. FETISH on ihanan kuparinen. Ensimmäisellä kerroksella tuntui, että tämä on näistä kolmesta kaikista heikoin peittymään mutta kolmella kerroksella tämän kanssa pärjäsi myös :) Täytyy sanoa myös se, että vaikka ovat glitterlakkoja on nämä yhtä helppo poistaa kynneltä kuin kynsilakka. Ei tarvitse liottaa sen kummemmin :) 



Eikö olekin ihania? ♥ Instasta ja blogin fb-sivuilta osa teistä on saattanut nähdä videopätkät, joissa näkyy näiden holoisuus. Ostin myös pari sävyä lisää Valentines kokoelmasta sekä tulossa on yksi lisää myös tästä Birthdaysta. Niistä kuvia sitten myöhemmin, kun saapuvat.

Hullaannuitteko te näistä F.U.Neista ollenkaan? 

3 kommenttia :

  1. Tuo Fetish himotti, mutta vähän mietitytti tuleeko käytettyä. Kun suurin piirtein sama sävy aikaisemmista Funeista jäänyt käyttämättä. Jäi tuo pointti huomaamatta, että ovat mikroglitteriä, niin taitaa olla pakko tilata :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita! <3 Jos lakkailisin vähän useammin, hankkisin varmasti Fetishin, mutta nyt se jäisi vain pyörimään kaappiin :( Ihanaa silti ihastella sun upeita kynsikuvia :)

    VastaaPoista
  3. Mä tilasin ton hopeen ja vitsit se on upee! Paljon hienompi ku vanha versio :D tarvin lisää näitä!

    VastaaPoista