8. huhtikuuta 2019

Hey Girl, talk to the hand!

Tulevan kesän ja jo keväänkin käytetyimpiin lakkoihin uskoisin näiden uusien Color Clubin neonpastellilakkojen kuuluvan. Ne sulatti mun sydämen ihan kokonaan, kun ne näin. Ja voitteko uskoa, että päähän putkahti miljoona erilaista liukuväriyhdistelmää niistä ♥ Täytyi aloittaa jo nyt, että kerkeää varmasti mahdollisimman useat lakkaukset tehdä niillä ennen syksyä. Vaikkei vuodenajat määrittelekään mitä värejä mun kynsillä nähdään mutta usein ne on kesällä vähän kirkkaampia. :) 


Ensimmäisen liukuvärikunnian suon tälle kolmikolle: Girl gang, Get it, Girl! sekä Talk to the Hand. Ne vain sulautuivat yhteen niin nätisti ja helposti! Täydellistä siis ♥ Leimat ovat MoYou London Minimal 07 laatasta. Yritän välillä vähän pulahtaa vieraille vesille ja leimata erilaiset kuviot joka kynnelle, kun yleensä haluan samanlaiset kaikkiin. Se tuo vähän eri fiilistä mutta on silti ihan ok näköiset! Joko kerroin, että nämä on aika ihania lakkoja ;) Ei mulla muuta! 

2 kommenttia :

  1. No nyt on pigmenttiä, ihanat väri-ilotulitukset <3 Pakko myös ihastella tuota pehmeää häivytystä, itelle tehdessä kymmenestä kynnestä ehkä kaksi onnistun häivyttämään edes jotenkin pehmeästi, lopuihin jää aina jonkinlainen selkeä raja .__.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakoillakin on kyllä väliä, että liu'uista tulee pehmeät. Myös käytän ihan huolella lakkoja (märällä) meikkisienellä, ei kuivalla työskennellessä mikään luista :D Toki pitää malttaa sitten aina kerroksia kuivatella välillä :)

      Poista