20. maaliskuuta 2019

Picture polish - grace + negative stamping

Uuden kameran kanssa ei ole alkumatka ollutkaan niin helppoa kuin odotin sen olevan. Vaikka malli vaihtui astetta uudempaan, tuntuu se kädessä oudolta eikä saa käytettyä tuttuja kuvausasentoja. Kaikkeen sitä ihminen tottuu ja turtuu. Tästä johtuen tuntuu kuvien ottaminen todella työläältä ja sadasta kuvasta hyvällä tuurilla saattaa vain 5 olla kelpoisia. Ennen pärjäsin n. 30 otolla. Onneksi valokuvaus on edelleenkin mukavaa ja se tunne sitten, kun saa edes sen yhden onnistuneen otoksen on mahtava! Tämä vain vie nyt ainakin hetken enempi aikaa.

Tämä uusi tilanne antaa tosiaan mahdollisuuden kokeilla jotain uutta kuvauksessa mutta ennenkuin oon sujut uuden ystäväni kanssa, pysyttelen tutussa ja turvallisessa kuvaustavassa. Ehkä pikkuhiljaa voi alkaa näkymään erilaisia kuvakulmia ja käsiposerauksia mikäli sellainen luonnostaan löytyy. Kuvamateriaali voi olla seuraavien kuukausien aikana sekalaista mutta älkää antako sen häiritä. On aika rikkoa edes pikkiriikkisen niitä vanhoja opittuja tapoja. 


Picture polishin lakat ovat ehdottomasti mun lempparikuvattavia. Nappasin heti edellisen kuvausten perään gracen spottipaikalle. Vaaleat, nudet, vaaleanpunaiset, murretut vaaleanpunaiset on sellaisia sävyjä joita mulla on ehdottomasti vähiten ja joita käytä vähiten. Niistä huomaa herkemmin jos ei ole oman ihon sävyyn sopiva. 

Grace on vaalea, murrettu pinkki, jossa seassa sitä kivaa vaaleaa holohitulaa. Lakkasin kaksi kerrosta, joka oli juuri sopiva määrä. 



Itse swatchkuvien jälkeen oli aika keksi gracelle sopivat koristelut. Koska sävy on hentoinen vaaleanpunainen, koristeluun ajattelin sopivan myös tämän teeman. Linan Twirls & swirls 02 laatasta valitsin negativeleiman. Leimasin Moyran valkoisella leimauslakalla, jolle voin muuten antaa 5/5 arvostelut! Leimojen päälle kokeilin vielä Kiara Skyn matte top coatia. En osaa sanoa, näyttikö paremmalta ilman (ylempi kuva) vai ei (alempi kaksoiskuva). 

Lisäksi käytin Moyran pientä läpinäkyvää korkin omaavaa leimasinta, jota voin suositella näin muutamien kynsien jälkeen. On hassua leimata ns. tavallisen kokoisella leimasimella, kun olen varmaan 2-3 vuotta leimannut isolla XL kokoisella! 


Mitä sävyjä sä välttelet kynsillä, vaatteissa, hiuksissa tai esim. meikissä? 

4 kommenttia :

 1. Taas niin ihanat lakkaukset <3 Olen ruvennu pitkästä aikaa taas lukemaan kynsiblogeja aktiivisesti, et jos löytäisi inspistä ja intoa lakata omia kynsiäki :) Mun kynsille ei tule violettia! Yhden ainoan kerran on ollut kynsillä violettia ja olo tuntui silloin NIIN hankalalta. Violetti (sekä punavioletti, että sinivioletti) on oikeastaan aina ollut mulle sellainen väri, etten ole tykännyt siitä missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, oon unohtanut vastata sinun kommenttiin!
   Kiva, kun vanhojakin tuttuja tällä puolelle näkee myös :) Toivottavasti inspis on päässyt kynsille saakka!

   Poista
 2. Hirmu kaunis lakkaus<3 Mä välttelen kaikessa ruskeeta! Kynsillä sitä välillä on, mutta ei _ikinä_ missään muualla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeaa on kyllä tooosi vähän missään itsellänikään! Joku neuletakki taitaa talvella kovilla pakkasilla päästä lämmittämään mua mutta ei kyllä muuten :)

   Poista