16. maaliskuuta 2019

Color Club - PSYCHEDELIC SCENE

Helsingin reissulta ostamani Color Clubin neon oranssi Psychedelic scene on loistanut lakkahyllyssä viikon siihen malliin, että nyt se oli pakko saada kynsillekin. Neon oranssi on mun yksi mun suosikki  neonsävyistä kynsillä. Oon yrittänyt etsiä myös sellaista täydellistä neon turkoosia/minttua, mutta ei ainakaan vielä ole löytynt sellaista täydellistä yksilöä - ei edes lähellä olevaa tietääkseni.. Okeokei, Kikon mint ja mint milk on ihan hyviä ehdokkaita :)


Kynsipöydälläni on poltellut enemmänkin tavaraa, joita oon halunnut testata mahdollisimman pian hyvän idean tullen. Moyran kristallit on kyllä tosi kauniita ♥ Kiinnitin ne tällä kertaa kynsiin pelkällä päällyslakalla, sillä tiesin kynsien menevän vaihtoon seuraavana päivänä. Jos kauemmin oisin timanttien halunnut pysyvän, olisin käyttänyt pienen tipan kynsiliimaa jokaisen alla. 

Tiesin Psychedelic scenen tarvivan mielellään valkoista alle mutta olihan mun kokeiltava ilman koska lakka kuuluu Coated one coat -sarjaan. Kuvissa kynsillä 2 paksuhkoa kerrosta ja vähän kuultaa kasvuraja läpi mutta ei haitannut niin pahasti. Kolme kerrosta ilman valkoista olisi ollut hyvä. Kaksi riittää valkoisen pohjan kanssa. Nimettömään laitoin vähän lisäblingiä Colour Club Hypnotic Hologram kokoelman hopea On the list.


Aika yksinkertaiset nämä kynnet on mutta viihdyn myös tälläisissä oikein hyvin. :)  

8 kommenttia :

 1. Nää on vallan aurinkoiset ja tykkään väristä huisin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma ois ollut jos näillä ei olisi piristynyt ollenkaan :)

   Poista
 2. Tosi nätit <3 tää on kyllä ihana oranssi lakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Onneksi nappasin cesarsilta itselleni tän!

   Poista
 3. Ai että miten ihana lakka! Mulla ei neon oranssia lakkaa ole, joten tän vois pistää harkintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennestään vain aikoinaan Seppälästä ostettu Nails sarjan neon oranssi. Oli aika päivittää vähän parempaan :D

   Poista
 4. Voi jestas! Nää on kyllä älyttömän upeat <3 Ja tuo lakkahan on ihan mieletön <3

  VastaaPoista