21. maaliskuuta 2019

Kevätkukkaset

Useassa kynsiblogissa näkyi tällä viikolla ihania keväisiä kynsiä kynsihaasteen merkeissä. Näistä innostuneena tein itsellekin pirteät liukuvärikynnet kevättä ajatellen. Tällä hetkellä, kun kirjoittelen tätä tekstiä ulkona paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta. Kyllä se sieltä alkaa lämmittää koko ajan enemmän, sulattaa lumet ja antaa vaihtaa pian kevättakkiin ;) 



Lakkoina käytin Picture Polishin Orchidia, Wanderlustia sekä Eternalia. Tämä oranssi oli kuitenkin kärjessä hopeisten hituloiden takia likaisen näköinen niin korjailin parin viimeisen kerroksen verran sitä samansävyisellä Moyran Frederiquella. 

Kukkaleimat on Über chic 4-02 laatasta ja leimattu Color Aliken mustalla leimauslakalla. Kukkien keskustat poimin ncLA:n Hollywood hills hot number hopeahologlitterlakasta. 


Onnistunut liuku saa kyllä aina hyvälle mielelle. Aina se ei todellakaan onnistu. Väärät värivalinnat pilaavat monesti koska tositosi harvoin jaksan suunnitella ja kokeilla etukäteen mitkä sopii yksiin. Ehkä pitäisi tätäkin harjoitella ettei epäonnistumisia tapahtuisi sitten kynsillä niin usein. Helpompi se on esim. lakkausalustalle tai swatchtikulle kokeilla ja putsata pois :) 

12 kommenttia :

  1. Sun kynsikuvissa kyllä aina silmä lepää, ja tulee itellekin inspiraatiota paljon aiempaa enemmän kun katselee näitä sun mielettömiä lakkauksia!

    VastaaPoista
  2. Apua miten upeat!<3 Kannattaa hommata Cesarsilta se nail art -kirja mihin voi kokeilla koristeluja. Ihan super kätevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sitä kirjaa kyllä miettinyt, mutta tulisiko sitä käytettyä niin harvoin. Tykkään moyran silikonimatosta, kun siinä on sopusuhtainen kokoiset ne mallikynnet :)

      Poista
  3. Onpa kyllä ihanan keväiset! ♥

    VastaaPoista