14. maaliskuuta 2019

Pastel geometric

Tämä kynsillä näkyvä värikombo on varmaan yleisin yhdistelmä mitä lähdetään kynsille tekemään. Tai ainakin musta tuntuu niin. Mikä sun mielestä on yleisin liukuun käytettävä väriyhdistelmä? 


Lakkasin pohjalle kerroksen valkoista lakkaa kuten melkein joka kerta liukuvärin alle. Nostin hyllyltäni vierekkäin PP:n tummat ja vaaleat sävyt sinisestä, violetista ja pinkistä. Valitsin vasta sitten, että teenkö tumman vai vaalean liu'un ja päädyin hempeämpään tällä kertaa. Näissä käytin sävyjä Salt water, Heaven ja Princess. Liu'un päälle lisäsin kerroksen ikivanhaa China Glazen Fairy Dustia. 

Aina pelottaa alkaa suunnittelemaan koristeluja onnistuneen liu'un päälle. Mietin kauan, että mitä uskallan leimatakin. Päädyin riskin kanssa leimaamaan ohuita geomterisia kuvioita Moyran 54 Matrix laatasta. Onneksi ne onnistui! Tänään tein uuden hankinnan tätä harrastusta ajatellen. Nimittäin pistin tilaukseen astetta uudemman kameran + uuden macroobjektiivin. Jännittää muuttuuko kuvat kuinka paljon parempaan suuntaan. Oon niin innoissani, kun vihdoin sain päivitettyä kameran (toivottavasti) parempaan :) 

4 kommenttia :

  1. Ihanat! Mua kans hirvittää ruveta koristelemaan, jos pohjan eteen on nähnyt paljon vaivaa :D Liukuväriä tai marmorontia ei oo ihan niin nopea alkaa tekemään uudestaan, jos koristelut menee pieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Joskus tekisi mieli vain jättää siihen pohjaan mutta sitten tuntuisi vaan, et ne jäis kesken :s

      Poista