6. tammikuuta 2019

Color Club Hypnotic Hologram swatches

Nyt on luvassa sellaisia swatchkuvia, jotka ovat aika harvinaisia täällä blogissa. Glitteriä + paaaljon kimallusta! Sain CesarsShopista kuvattaksi ja esiteltäväksi Color Clubin talven 2018 Hypnotic Hologram uutuuskokoelman.


Hypnotic Hologram kokoelma nimensä mukaisesti sisältää hologlitterlakkoja. Koska en itse ole (ollut) mikään överihololovettaja, en näitä CC:n kokoelmia ole aikaisemmin oiken sillä silmällä seurannut. Nyt kuitenkin googlettelin eri holokokoelmia niin sävyt näissä näyttää pysyvän melko samoinen mutta sisältö/efekti muuttuu. Esim. Halo Crush -kokoelmassa on samat sävyt vain eri muodossa :)

Nämä hologlitterlakat ovat ohuita yhdellä kerroksella lakattuna. Näitä voisi käyttää aivan hyvin myös topperina toisen lakan päällä, jos ei ole vaikka aikaa kuivatella paksumpia/useampia kerroksia.  Minä kuitenkin kerrostin kaikkiin swatcheihin lakkoja kolme kerrosta - toisissa kerrokset vähän paksumpia kuin toisissa. Lisäksi käytin Glisten & Glow Top of heaven - pikakuivattajaa. Sainpas säihkettä kynsille! 


On The List - hopeita hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Tämä on kyllä kunnon katseiden vangitsija, kunhan valo osuu. Koostumus oli paksuhkoa ja glittereitä kynsille tuli hyvin. Kynsillä kolme kerrosta + päällyslakka. Top Shelf - pinkkejä hologlittereitä punertavalla jellypohjalla. Tämä oli tosi nätin näköinen kynsillä jo yhdellä kerroksella jos ei halua niin hologlitterpommia. Kynsillä kolme kerrosta + päällyslakka. Take Me To VIP - violetteja hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Tässä toinen kokoelman ohuimmista sävyistä. Tätä saa laittaa useamman ohuen kerroksen tai paksuja kerroksia vähintään kolme. Meikkisientä voi harkita käyttävänsä myös jos haluaa peittävän kynnet täydellisesti. Itsellä kuvissa kolme paksuhkoa kerrosta + päällyslakka. Bougie Baby - sinisiä hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Tämä (yllätysyllätys sininen!) sai mun huomion kokoelmasta ensimmäisenä. Yksi miinus tässä oli se, että tämä oli kokoelman ohuin; sai laittaa paksuja kerroksia jotta sai peittävyyttä. Ehkä sienellä tuputtaen saisi nopeiten peittävän lopputuloksen. Kynsillä siis kolme paksua kerrosta + päällyslakka. Poppin' Bottles - pinkkejä/oranssihtavia ja kultaisia hologlittreitä punertavalla jellypohjalla. Tämä oli toinen sävy joka sai minut syttymään kimaltaessaan ♥ Koostumus oli ohuempi jos vertaa esim. kultaiseen.  Kynsillä kolme kerrosta + päällyslakka. Ain't It Grand - kultaisia hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Kokoelman ehdoton kaunotar mikä ei jää kyllä kynsillä huomaamatta! Tässä lakassa oli selvästi paksuin koostumus muihin verrattuna. Glittereitä tuli hyvin kynsille. Kynsillä kolme kerrosta + päällyslakka.


Koska auringonvaloa ei tähän aikaan vuodesta hirveästi ole nähtävillä, otin raa'asti kuvat salamalla. Mutta senkin avulla näkee kyllä, mietin kimaltavia nämä kaikki on ♥ Meinaa holorakkaus nousta atmosfääreihin näiden myötä :D 


Tämän päivän ajan ( Su 6.1 ) ainakin mm. nämä glitterpommit ovat  Cesarsin Tammialessa alle 13e (oikea hinta 15.90e)  joten kipin kapin tilaamaan jos näihin ihastuit.

Mikä iski sinuun eniten? 

5 kommenttia :

 1. Oooh! Järjettömän upeita <3 Poppin Bottles pitää ainakin ehdottomasti saada, mutta kyllä tuo sininenkin kaveri näyttää älyttömän ihanalta :) Todella kauniit swatchit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena!
   Meillä on selvästi samat suosikit näissäkin lakoissa <3

   Poista
 2. Hämmentävää kyllä, tuo kultainen näyttää ihanimmalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jokin voi yllättää positiivisesti :D <3

   Poista
 3. Huh miten hienoja lakkoja ja sun swatchit on kyllä taas tosi hyviä!

  VastaaPoista