21. tammikuuta 2019

Turquoise smooshy nails - leimasinmarmorointi

Leimasinmarmorointi on helppo, nopea, sotkuinen mutta upean lopputuloksen antava koristelutapa. Välillä unohdan sen olemassa olon mutta onneksi tulee kuvia vastaan joissa sitä on käytetty niin muistaa sen taas! Englanniksi tämä koristelutyyli kulkee nimellä "smooshy nail art". Samankaltaisen lopputuloksen saa monella eri tavalla esim. elmukelmulla, leimasimella tai vaikka niiden yhdistelmällä. Itse käytän pelkkää leimasinta. 


Tällä kertaa lakkasin pohjalle varmuuden vuoksi kerroksen valkoista, kun en ollut vielä valinnut värimaailmaa. Jos lakat olisi ollut valmiiksi tiedossa, olisin lakannut vaaleimmalla sävyllä pohjan. Tähän väliin lateksit suojamaan kynsien reunoja (vaikka tuntui ettei siitä paljon hyötyä ole, kun ne ylimääräiset on siellä kynnen ja kynsinauhan välimaastossa sotkemassa..)

Sen jälkeen leimasimelle tiputtelin valitsemiani turkooseja sävyjä: Masuran Emilia, PP:n Sage, Salt water, Escapades ja Meow ja leimasimella painelin pariin kertaan kynttä, jotta värit sekoittuivat nätisti. Kaiken tämän jälkeen alkoi armoton kynsinauhojen putsaaminen!


Tottakai leimat piti tehdä myös. Koska lempiväri niin täytyi saada myös lempileimaa eli geometriaa. Tämä leima löytyy Moyran 54 Matrix laatasta. Leimauslakkana luottomusta Color Alikelta. Se on tällä hetkellä mustin leimauslakka mitä multa löytyy. Moyran mustat on hailakampia. 


Näihin olisi myös kivasti saanu tehtyä galaksikynnet, kun olisi maalannut muutaman tähden ja vaikka kuun :) Ehkä sitä ideaa voisi kokeilla toisella värimaailmalla kuten violetti/purppura/pinkki. Toisaalta joku ihan hullunkurinen värikombo kiinnostaisi kokeilla..hmm :D 

4 kommenttia :

  1. Älyttömän hieno lakkaus<3 Mä laitan aina leimausmatolle ne tipat ja painan leimasimen siihen. Joskus kokeilin tota et laitoin lakat suoraan leimasimeen ja sain aikaan vaan jäätävän sotkun :DD

    VastaaPoista
  2. Ai vitsit, mä olin ihan unohtanut leimasinmarmoroinnin! Nää on niin kauniit <3 Pitääkin kokeilla tätä tekniikkaa taas jossain kohtaa :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihanat nämäkin. :)

    VastaaPoista