8. tammikuuta 2019

NCLA Drop of teal

Välillä vähän vanhempien lakkojen swatcheja tännekin. :) NCLA hololakkoja on pikkuhiljaa kertynyt  muutama kappale aleista, kirppikseltä ja lahjoina. Näitä lakkoja en raaski ostaa täyshinnalla mutta ovat silloin tällöin alennuksessa/kirppiksellä, jolloin olen kivoja sävyjä napannut itselleni. Tämä heidän holosarja on erityisen kaunis mielestäni ja mielelläni metsästän edulliseen hintaan loputkin sävyt. Tällä hetkellä niitä löytyy hyllystä vain neljä. Täältä löytyy punaisen Red Squaren swatchkuvat :)Drop of teal on upea turkoosi hololakka. Tämän voisin sanoa olevan mun väri ♥ Lakkasin kynsille kaksi kerrosta, jolla sai juuri sopivan peittävyyden. Vähän kärjistä kuultaa läpi mutta se ei tällä kertaa haitannut. Pienet koristelutkin lakan ympärille tein. Leimasin ensin aksenttikynsiin Über Chic 7-02 laatasta ensin mustalla ruutukuvion. Ruutujen keskelle lisäsin samanmuotoisin peiliglitterit. Aika harvoin tulee käytettyä irtoglittereitä tai muuta tilpehööriä kynsille. Pitäisi aktivoitua siinä vielä vähän enemmän ja tehdä muitakin koristeluja kuin ainaisia liukuvärejä ja leimauksia :D  Se voisi olla tämän vuoden tavoite, jonka täällä ohi mennen mainitsen ;) 


Nämä oli kyllä tosi kivat kynnet, kun nuo glitterit antoi sellaisen peilipalloefektin :D Discokynnet siis!

Onko sulla NCLA hololakkoja? 

7 kommenttia :

 1. Wau! Tämä lakka on kyllä kertakaikkisen kaunis, ja upeat on koristelutkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sun swatchit tästä lakasta <3 Siitä asti tätä himoinnut itselle!

   Poista
  2. <3 Tää on kyllä edelleen sellainen rakkauslakka itselleni, nää NCLA:t on ihan ekoja "kunnon" hololakkoja joihin oon tykästynyt :)

   Poista
 2. Ihanat<3 Mä just käytin niittejä kynsissä :D varmaan miljoona vuotta sitten viimeks tullu laitettua niitä! ja ihan just samasta syystä et tulee liikaa käytettyä leimoja :D

  VastaaPoista
 3. Mä löysin tänään ton lakan emotionista neljällä eurolla, enkä ollu uskoa silmiäni. Pakkohan se sit oli kotiuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mikä löytö! Kyllä olisin itsekin kassan kautta kävellyt kotiin :D

   Poista