31. joulukuuta 2018

Kysymyksiin vastauksia 2018

Vuoden viimeinen päivä ja ajattelin tehdä vähän erilaisen vuosipostauksen. Mulla on kesästä asti pyörinyt luonnoksissa erilaisia kynsikysymyksiä, jotka ovat odottaneet vastauksia. Niinpä ajattelin luonnoskansion puhdistaa ja julkaista ulos kaikki pölyttyneet tekstit sieltä. 


Vuoden viimeisin kynsilakkalöytösi? 
Tällä hetkellä ei oikein ole mitään kunnon löytöjä tullut tehtyä. Kukkaronnyörit kun on vähän ollut raollaan niin olen ostanut pitkään ostoslistalla olleita sävyjä mm. Picutre Polishilta. Käyn silloin tällöin mm. Hypnotic Polishin sivuilla ihailemassa kaikkia ihania uutuus indielakkoja mutta vielä ovat ainakin jäänyt ihastelemisen asteelle ♥

Vuoden virheostoksesi? 
Öö.. Mietin tänä vuonna aika tarkoin ostokseni mutta ehkä jotkut metal powderit on ollut heräteostoksia mutta ei nekään suoranaisesti virheostoksia ole. 

Mitä oli 2018 vuoden aikana pinnalla?
Tuntuu, että Moyra löysi tiensä meidän kynsitaitureiden piireihin, kun CesarsShop otti tuotesarjaa myyntiin. Erityisesti heidän leimaustuotteet ovat huippuja, niin lakat kuin laatat, folioleimausta unohtamatta.  Itse pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan ja esittelemään Moyran kynsilakkoja teillekin niin nekin tuli itselle tutuksi :)


Minkä sävyinen kynsilakka sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?
Pidän eniten vihreä- ja sinisävyisistä. Huonoiten sopii ehkä lämmin keltainen tai semmoiset murretut vaaleanpunaiset/nudet. Mutta silti lakkailen välillä niilläkin sävyillä koska muilla koristuksilla voi saada ei mieluisen lakan näyttämään myös kivalta :)

Lakkaatko ensin oikean vai vasemman käden? Aloitatko peukalosta vai pikkurillistä?
Aloitan vasemman käden peukalosta. Pikkurillit on aina viimeisenä kummassakin kädessä. Leimatessa leimaan peukalot taas aina viimeisenä mutta muilla kynsillä ei ole järjestystä. 

Kuinka kauan käytät aikaa lakkauksen tekemiseen?
Vaihtelee ½-2h varmaan :) 

Kokeiletko mielelläsi eri koristelutyylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?
Tykkään kokeilla kaikkia uusia juttuja mitä kynsirintamalle tulee. Niistä voi nousta itselle juuri se mieluinen uusi koristelutekniikka. Toki kynsitrendit vaihtuu vuosittain eikä kaikki uusi voi pitää pintaansa. Esim. chromepulverit näyttää muiden kynsissä aina tosi siisteiltä ja hienoilta mutta kokeilemani Essencen pulverit ei aivan yllä sille tasolle. Pitäisi ostaakin testiin laadukas chromepulveri esim. punainen.  


Kuinka usein "huollat" kynsilakkojasi (esim. sekoitus, suuaukkojen puhdistus, ohentaminen)?
Sekoittelen kynsilakkoja varmaan kerran kuussa suurin piirtein. Puhdistan ja ohennan niitä jos on tarvetta. 

Minkä brändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin tai verkkokauppaan helposti saataville?
Lina Nail art suppliesin leimauslaatat ja Cirque Colorsin kynsilakat  ainakin tuli ensimmäisenä mieleen ♥ 

Paras sivellin lakkauksen siistimiseen?
SoNailliciousin  #4 Slayer! 

Tykkäätkö lakata muiden ihmisten kynsiä?
Oon aika vaativa itselle siitä mitä muille teen ja usein en ole itse tyytyväinen lopputulokseen. Niinpä olen jättänyt muiden kynsien lakkaamisen ihan minimiin. Haaveilen välillä kuitenkin tekeväni esim. rakennekynsiä muille mutta tullaan taas siihen omaan vaatimattomuuteen ettei omat taidot ja luovuus riitä :) 

Onko sinulla kynsituotteita, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin?
No enää ei ole tälläistä. Kyllä nykyään käytän aina niitä tuotteita mitä tarvitsen sillä hetkellä. Ennen säästeltiin strasseja, waterdecaleja yms. 

Suositko enemmän creme-, shimmer vai glitterlakkoja?
Kyllä mä oon creme-/shimmer-/holoihminen eniten tällä hetkellä.

Onko kynsien lakkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?
Jotain siltä väliltä. Enemmän kuitenkin intohimo kuin pakkopullaa. Tuskin tämä harrastus olisi muuten 7 vuotta jatkunut. Näin vuoden vaihteessa on nimittäin kynsikoristeluharrastuksen aloituksen vuosipäivä


Aiotko jatkaa harrastusta? 
Todellakin! Koskaan mulla ei ole ollut säännöllistä postausrytmiä enkä ole kokenut sellaista tarvitsevanikaan. Tämä kynsi- ja blogiharrastus on mulle edelleen seitsemän vuoden jälkeenkin sellainen rento ajanviettojuttu. Oli se sitten kynsien lakkaamista, blogin kirjoittamista, valokuvaamista, inspiraation etsimistä instasta, muiden blogien/kuvien kommentoimista. Esimerkkinä nuo kaikki kuuluu mun harrastukseen. 

Välillä toivon, että alkaisin panostamaan vielä enemmän tähän esim. uuden kameran / valojen hankinnalla, uudella blogialustalla tai vaikka sillä säännöllisellä postaustahdilla. Mutta ei tämä harrastus välttämättä enää tuntuisi samalta muutosten jälkeen. Eli summarum: samalla kaavalla jatketaan ensi vuoden puolelle kuin tähänkin asti! Saatte nähdä paljon swatcheja, liukuvärejä ja leimausta. Sen voin ainakin luvata!
Tervetuloa vuosi 2019 ♥

2 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja ihanaa, että aiot jatkaa harrastusta! Kynsibloggaajia on enää niin kauhean vähän :/ Toi lakkauksen aloittaminen peukalosta kuulostaa kauheen hassulle, kun itse aina aloitan pikkurillistä kummankin käden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä harmi. Insta on nykyään mm. niin helppo kanava jakaa kynsikuvia muiden katseltavaksi. Itse kuitenkin otan kuvat vielä järkkärillä niin kuvien siirto koneelle ja sieltä pilvipalvelujen kautta nettiin. Jos olisi pelkkä puhelin käytössä, luulisin blogihommien jäävän pois paljon helpommin. Mutta toisaalta nykyajan järkkäreihin saa wifin..hmm :D

      Poista