10. kesäkuuta 2016

Toukokuun kynnet

Hupsista keikkaa. Kuukauden kynnet postauksen julkaisu venähti pitkälle kesäkuun puolelle. Uusia kynsiäkään ei tällä hetkellä luonnoksissa odottamassa, joten oli loogista julkaista tämä tähän väliin. Kesäloma on alkanut oikein mukavasti, ettei ole kerennyt koneen tai kynsipöydän äärellä istuskelemaan. Saatan vähän toivoa sadepäiviä tulevien viikkojen aikana, että saisin yhden syyn istahtaa lakkapullojen keskelle. 


4. Neon-haaste - 5. Pinkkileopardi - 6. Maalaisromantiikkaa

Jälleen on henkilökohtaisten suosikkikynsien valinnan aika. Nuo vihreät roikkuu kyllä aivan ykköspallissa kiinni mutta paikan sai tällä kertaa joku muu. Tällä kertaa sen kunnian saa nuo ylärivin keskellä olevat kynnet. Ne iski kyllä muhun täysillä!

Hoksasin tässä yksi kaunis ilta myös etten ole pitkään aikaan Periscopessa lähetystä tehnyt. Ehkä asia pitäisi korjata tässä lähiaikoina. Onko siellä uusia scope-käyttäjiä? Mua voi seurata heipyh nimellä kuten monessa muussaakin sosiaalisessa mediassa :) 

Onko yhdetkään toukokuun kynsistä sulle mieluisat?

10 kommenttia :

 1. Nuo vihreet on mun suosikit, niiiiin ihanat! ♥
  Mä poistin Periscopen jo pari kuukautta sitten, innostus lopahti ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa.. :'D Sun kynsitouhuja oli kyllä hauska seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreät oli kyllä aika herkut :)
   Ihmekös sua ei siellä ole näkynykään tai siis ei ole tullut ilmoitusta sun lähetyksistä :D Eipä tuota itekään oo tullut käytettyä kyseistä sovellusta, kun ei ole montakaan tuttua joka siellä lähetyksiä tekisi..

   Poista
 2. Vihreät on mun lempparit. <3

  VastaaPoista
 3. Kaikki ovat ihania <3 melkeenpä kaikki noista vois omillakin kynsillä olla... Mä poistin kanssa periscopen, kun vei turhaa tilaa puhelimesta ja hirveesti en sieltä mitään kattonut.. Mutta nythän on esim. Faceen tullu se live toiminto, jolla pystyy samalla tavalla lähettää videoo. Se on mun mielestä ehkä kivempi, kun ei erillistä sovellusta tartte sitä varten ladata (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Laura ♥
   Hei, toi facebookin livejuttu vois olla ihan kivaki. Sillä saavuttais helpommin ihmisiä joita oikeasti kynsijutut kiinnostaa :) Uskaltaiskohan sitä kokeilla joskus Periscopen sijasta.

   Poista
 4. Muhun näin äkkiseltään iskee ehkä eniten nuo oikean yläkulman turkoosit kaunokaiset! Kaikki kuitenkin ihania upeita lakkauksia jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita turkooseja oli kyllä mukava tehdä :) Minä kiitän!

   Poista
 5. Vihreät on myös mun lempparit! Ja noi vaaleat (nro 6) ♥

  VastaaPoista