21. kesäkuuta 2016

Gina Tricot - Paradise, Caribbean and Purple pop

Tässä postauksessa esittäytyy kolme suloista kesälakkaa. Sävyt eivät ole mitenkään uniikkeja mutta ainakaan joukossa ei ole vielä yhtään samaa sävyjä, joka olisi jo julkaistu Gina Tricotin toimesta.


280 Caribbean - Hiukan kuvista poiketen tumma pinkki creme, joka taittaa vähän fuksian puolelle. Oman pullon koostumus oli vähän paksuhkoa muttei kuitenkaan hankalasti levittyvä. Kynsillä kaksi kerrosta. 


281 Paradise - Kirkas korallinpunainen creme. Kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Tykästyin tähän sävyyn vaikkei olekaan erikoinen sillä tämä ei ole kunnon punainen, eikä oranssinen saati pinkkikään vaan jotain niiden väliltä. Kiva varvaslakka! :D


282 Purple pop - Luonnossa hieman punertavampi violetti. Crellymäinen. Ensimmäisen kerroksen jälkeen pelotti tarviiko tätä kolme kerrosta mutta kaksi kerrosta näytti onneksi riittävän. Tälle ei löytynyt omasta Gina kokoelmasta edes vähänkään samansävyistä kaveria. 


Iskikö joku näistä lakoista sinuun ja harkitset ostamista? 
Vai löytyykö jo vastaavat sävyt lakkalaatikosta?

4 kommenttia :

 1. Monesti oon kattonu tota Purple Poppia, mutta en oo vielä ostanut :D Onkohan toi Caribbean kuinka lähellä Azalea Pinkiä ?
  ___
  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caribbean on tummempi muutaman asteen. Se on tosiaan tummempi pinkki, jota en saanu ehkä kirkkaudesta johtuen kuviin oikean sävyiseksi. Niiden ero on kuitenkin selkeä. :)

   Poista
 2. No nyt ei iskenyt niin kovasti, että pitäisi juosta Ginaan ;D Mutta eihän sitä tiedä vaikka joku näistä lakoista tarttuisikin kaikesta huolimatta seuraavalla Ginan reissulla mukaan ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kaikki on kyllä on kirkkaampia ja hitusen tummempia luonnossa. Caribbean erityisesti mutta myös Paradise. Käyppä kurkkimassa ohimennen niitä siellä laarissa :)

   Poista