21. kesäkuuta 2016

Gina Tricot - Mink, Brilliant and Heaven

Jälleen on aika katsastaa Gina Tricotin uutuuslakkojen väriloistot. Näitä kaikkia pitäisi olla saatavilla myymälöissä tai ainakin nettikaupassa. Näistä kolmesta glitterlakka tosin oli jo 50% alennuksessa, että jos se herätti mielenkiintoa niin kannattaa olla nopea.


278 Mink - Tuo harmaanruskea crelly. Tarvitsi kaksi kerrosta peittääkseen kynnet ja jätti kiiltävän pinnan ilman päällyslakkaa. Omasta mielestä pullossa tylsän sävyinen mutta kynsillä kivan neutraali.


283 Brilliant - Vihreäsininen shimmerlakka. Pullossa näkyy duochrome-efektiä sinisen ja vihreän välillä, joka välittyy myös kynnelle asti. Kynsillä kaksi kerrosta ja levittyi nätisti. Äkkiä katsottuna muistuttaa sisarsävyjä 76 Brilliant bluea sekä 149 Sea bugia mutta Brilliant osuu niiden väliin.


279 Heaven - Sinisiä ja vihreitä hexglittereitä höystettynä vaaleansinisillä microglittereillä. Sattumana saattaa siveltimeen tarttua hopeita tähtiä. Kynsillä yksi kerros edellä näkyneen Minkin päällä. Oon huomioinut myös, että Gina tekee aika paljon sini- ja/tai vihreitä glitterlakkoja..


Sellainen kolmikko tässä postauksessa. Blogin facebooksivuille ja kynsikoristeluryhmään tuun lisämään vertailukuvia sisarlakkoihin. Josko niistä olisi jollekin jotain hyötyä, että kannattaako jotain lakkaa hankkia vai onko liian lähellä jotain toista sävyä :) 

2 kommenttia :

 1. Mink <3. Mulla ei ole muuten vielä yhtään uuden mallista Ginan pulloa! Jotenkin mä unohdin näiden olemassaolon, kun oli puhetta että lakat poistuu kokonaan mut site ne vaihtuikin näihin uusiin pulloihin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin vähän, että tykkäsin sävystä vaikka tuskin osaan yhdistää sen ympärille mitään koristeluja :D
   Mä tykkään hitusen enemmän tästä uuden pullon ulkoasusta, kun on selkeämpi. Käyppä äkkiä kipasemassa mukaan joku uuden etiketin omaava pullo :p

   Poista