19. kesäkuuta 2016

Juhannusruusut vol.3

Hyvää 2-vuotis haastepäivää!

Mulla ei ole tätä harrastusta takana kuin reilu 4 vuotta ja lähes puolet siitä ajasta on tämä kynsihaaste ollut käynnissä Dioriina -blogin Marinan kanssa. Alussa julkaistiin haasteita kahden viikon välein joka nyt reilun vuoden ajan kulkenut kuukausittaisena haasteena. 

Monet erilaiset koristelutyylit ollaan toteutettu mutta jonkin verran on vielä toteuttamattakin, kun uusiakin trendejä ilmaantuu sillon tällöin. Muutamia koristeluja ollaan useamman kerran toteutettu kuten esim. maniswap, juhannusruusut ja lukijoiden valinta. 

Vuosipäivän kunniaksi julkaistaan tälläinen kollaasikuva, jossa haastekynsiä 1,5vuoden ajalta. Oli hauska muistella kuvia kerätessä, että mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä. Olin itse unohtanut, että oltiin tehty mm. lasikynsi, kuivamarmorointi sekä eläimellistä menoa haasteet. Marinan kauniit kynsikuvat jotka hän on kuvannut luonnossa ja rekvisiitan kanssa, saa mun ihastelut aina ♥ Hiukan saatan olla kateellinen niille. ;)


Mutta perinteeksi muodustuneen juhannusruusut. Jälleen pidettiin aihe samana mutta pientä tuunausta mukaan. Mä otin viime vuoden ruusukynnet tuunattavaksi ja melko "taiteelliset" niistä tuli. Aika kaukana juhannustunnelmasta ovat, tosin ehkä synkkyydellä tulevan juhannussään mukainen. Jospa tuo kirkas oranssi kynsillä toisi sen auringon ensi viikonloppuun. Peukut pystyyn!


Kynnet ovat tällä kertaa Essence painotteiset: Wild white ways, Black is back ja Shade of happiness
Jossain postauksessa vihjaamani Essencen päällyslakka sai nuo ruusukynnet ikävästi levittymään ja sottuisen näköiseksi joten katsokaamme niitä kauempaa. Ja fiksuna jos olisin ollut, niin valkoiset pilkut olisi voinut leimata ennen kukkien maalaamista eikä jälkeen päin sörkkiä menemään. Ollaanpa viisaampia seuraavalla kerralla. :)


Loppuun vielä lyhyt aikajana juhannusruusuista. Näin jälkeenpäin olisinkin halunnut maalailla tuollaisia 2014 vuoden ruusuja enkä "huijata" sotkukukilla. Yritän muistaa vuoden päästä! 

Mutta hei, nyt taas klikatkaa itsenne Marinan blogiin jos ette ole jo kerenneet käydä :) 

8 kommenttia :

 1. Voi Heidi, kiitos paljon <3 <3

  Nää sun kynnet on ihanat!! Tykkään, tykkään, tyky, tyky, tykkään! :D

  VastaaPoista
 2. Uu, ompa ihanat! Hyvin sopii nuo kukat tummaan taustaan. :) Vikasa kollaasisa huomaa et oot sää kehittyny paljo kynsien koristelusa. :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satsuli :)
   Ehkä sitä on tullut astetta rohkeammaksi koristelujen suhteen mutta eniten tykkään kuitenkin noista viime vuoden kynsistä joissa ei ole noita pilkkuja sotkemassa :p

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet (: toi oranssi on ihanan värinen<3
  ___
  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Mäki tykkään tuosta oranssista, nams :D

   Poista
 4. Mä tykkään näistä kyllä eniten :). Ehkä ne on noi pilkut kun herkistää. Ja tuo ihana oranssi pitää kaivaa kyllä laatikosta esiin ihan hetimiten. Mihin lie hautautunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ehkä nämä omasta mielestä ei ole aivan mua koristelujen suhteen, mutta iiihan kivat kuitenkin.
   Oi, sulta oranssit kynnet. En malta oottaa ;)

   Poista