31. maaliskuuta 2019

Yellin' Yellow

Kynsilakkataivaassa käydessäni ostoskoriini eksyi myös toinen ihana Color Clubin coated sarjan sävy: Yellin' yellow. Tosin nimeä en ostovaiheessa katsonut vaan luulin ostavani neonlimen sävyn lakkapullon mukaan mutta kotona se paljastui sisällöltään keltaiseksi! :D

Heitin Timantteja kynsillä -blogin Lauralle idean, että tehtäiskö lakkaukset samalla lakalla, kun hän aikoi myös ostaa kyseisen lakan itselleen kun CesarsShopissa tavattiin. Eikös tämä oo vähän niinkuin maniswap tai ehkä ennemmin tämä menee lakkaushaasteen puolelle :) No kuitenkin.. en tälläisiin haasteisiin oo lähtenyt pitkiin aikoihin mukaan sillä mulla tulee aina kamalat paineet "pakko saada jotain aikaseksi" ..ja silloinhan mikään ei onnistu. Ja väkisin on hankala tehdä mitään. Tiiätte mitä tarkoitan.


Tein varmaan 3 erilaista suunnitelmaa silikonimatolle ja joku ideoista pääsi kynsillekin asti mutta ei.. ei ne ollut yhtään kivat sillä hetkellä. Myöhemmin toisena päivänä idea ranskisliu'usta pöllähti mieleen ja sen kokeilin suoraan kynsille. Käytin keltaisen lakan kaverina Essien sugar daddya. Aivan täydellisesti nämä ei onnistunut mutta jatkoin koristelua kuitenkin. 

Ensin suunnittelin tekeväni "vauhtirannut" jokaiseen kynteen jollain kultaisella glitterlakalla MUTTA ylläri, että päädyinkin mustiin leimoihin :D Leimat löytyy Linan Twirls & Swirls 01 laatasta. Jotain Essencen kultaista hitulatopcoatia sudin sinne tänne leimojen päälle. 


Näissä lakkaushaasteissa on kyllä aina jännää se, kun ei tiedä mitä se toinen on tehnyt. Nyt vain päätettiin, että lakan täytyi olla pääosassa, muuten oli vapaat kädet. Jos et vielä ole Lauran lakkausta  nähnyt niin käy hänen blogissaan kurkkimassa :) 

6 kommenttia :

  1. Nää on aivan ihanat 😍

    Mulla oli kyllä kanssa aluks miljoona ideaa.. Ja niissä pyöri kanssa liukuväri.. Sit eka leimaidea näihin mitä tein oli geometriset viiva leimat aivan erilaiset kun mhin päädyin 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D

      Joo, tälläset haasteet on kyllä liian haastavia, kun ei osaa päättää yhtään mistään tai sitten ei vaan onnistu :D

      Poista
  2. No nyt on pirteät kynnet kivalla designilla! :) Mieli on kyllä kallellaan jo näihin kesäväreihin päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Näistä ei kyllä pirteyttä puutu :)

      Poista