14. kesäkuuta 2016

Stay happy and love life

Näissä kynsissä on jotain sellaista mitä en ole ennen tehnyt. En oo nimittäin koskaan tehnyt liukuväriä useammalla kuin kolmella lakalla. Näissä kynsissä käytin jopa viittä! Oon aina empinyt sitä, että miten ne kaikki värit saa mahtumaan suht pienille kynsille. Nyt otin härkää sarvista kiinni ja kokeilin kuinka monta sävyä mahtuu mun kynsille.


Viisi on ehdottomasti maksimi värimäärä itselle ja niidenkin kanssa teki tiukkaa, ettei reunimmaiset sävyt täysin itsekseen mahtunut kynnelle, ainoastaan vähän sävyttäämään viereistä sävyä. Mutta näin oli hyvä, tykkäilen! Haluan lisää monisävyvärjäyksiä :D

Valkoinen (tai musta) leima on aina varma valinta. Halusin tällä kertaa kesäiset värit joten valkoinen oli passeli. Mun pitäis ehdottomasti rohkeammin tarttua johonkin värileimoihin eikä aina vain tyytyä just mustaan tai valkoiseen. Ehkä pitäisi tilata enemmän valinnanvaraa leimauslakkoihin. Vaikka kyllä mulla löytyy useampi pullo Konadin leimauslakkoja niin en vain tykkää käyttää niitä. Kaikkia en ole edes avannut :o


Käytetyt lakat:
Essence - White (pohjalla) ja Shade of happines
Gina Tricot - Orange pop, Lemon ja Azure blue
Kiko - Mint milk
Leimaus:
Konad white
Born Pretty: BP-L012 ja BP-L001 (molemmat laatat saatu testiin)

*Koodilla KLX31saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

20 kommenttia :

 1. Ihanat, liukuväri on upia! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirtiä ainakin :) kiitti Satsuli!

   Poista
 2. Uuuh! Upeaa! Liukuvärit on vaan niin hienoja. Mäkään en ole kokeillut yli kolmella lakalla, vaikka näille ehkä mahtuis se viisi helposti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sun täytyy kyllä kokeilla useammalla värillä. Pitkillä kynsillä näyttää varmasti superherkulliselta :p

   Poista
 3. Älyttömän ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin oot onnistunut mahdottaa 3 lakkaa liukuvärjäykseen ilman että värit olisivat totaalisesti sekoittuneet kynsillä, jee! :) Kivat kynnet muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Nämä kyllä piristi päivää ♥

   Poista