30. maaliskuuta 2020

Liekkikynnet | geelilakkaus

Blueskyn geelilakoilla on tullut hetken aikaa leikittyä. Niiden käyttäytymiseen ja lakkauskokemukseen kun olen nyt vähän tutustunut, uskalsin lähteä testailemaan koristelua niiden kanssa. 


Koska kysymys on geelilakoista, nehän ei kuivu ennen kuin käyttää lampun alla, joten niitä voi työstää niin paljon kuin haluaa. Ja mikä sen parempaa käsinmaalauksessa kuin tälläinen ominaisuus.  ♥ Kynsilakoilla tämä on hyvin haastavaa, kun se lakka kerkeää kuivahtaa jo siveltimeen .Tämän vuoksi kynsilakkojen kanssa suositaan akryylimaaleja koristeluun mutta en niistä ole juurikaan innostunut sen enempää koska maalaustaitoja itseltä löytyy: ei yhtään. Lakkasin ensin kaksi kerrosta Blueskyn mustaa Blackpool lakkaa. Maalaamisessa käytin Blu skyn ohuinta sivellintä BN002, joka CesarsShopissa on myytävänä mm. tässä sivellinsetissäKoska en osannut päättää minkä värisiä liekkejä haluan (ja tällä hetkellä löytyvä geelilakkakokoelma aika suppea) niin maalasin kumpaakin käteen eri väriset liekit. Valitsin kaksi uutta neonväriä: pinkki Strawberry Daiquiri ja vihreä Mint smoothie. Vaikka maalasin suoraan mustan päälle, värit loisti kirkkaudellaan hyvin. 


Ja nämä neonithan loistaa myös led- ja uv-valoissa, siitäkin piti ottaa todistusaineistoa. 


Tässä vielä swatchkuvat molemmista liekkiväristä. Molemmat peitti kahdella kerroksella eikä tarvitse valkoista alle, minkä voi päätellä jo että väri on peittävä ja lähes yhtä kirkas myös mustan päällä :) 

Bluesky Mint smoothie - kaksi kerrosta + tc
Bluesky - Strawberry daiquiri, kaksi kerrosta + tc
Silloin tällöin tännekin voi alkaa tulemaan geelilakkauksia koristeluineen, jos tästä kovin innostun. Nämä on loistava tilaisuus harjoitella käsinmaalausta siveltimellä. Seuraavaksi voisi harjoitella vaikka liukuväriä. Sitä kokeilin ensimmäisen kerran CesarsShopissa kynsimiitissä viime kesänä. Kuvamateriaalia löytyy kokeilun tuloksesta mutta siitä mahdollisesti myöhemmin lisää..  :D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti