13. huhtikuuta 2020

Kukkaketo kynsillä


Voihan Blogger minkä oot mennyt tekemään!! Blogger on päivittänyt vähitellen uuteen ja nyt kun aloittaa kirjoittamisen on ulkoasu muuttunut täysin. Voisin heittää hanskat naulaan ja poistaa bloggerin kirjanmerkeistä. Kaikki tarvittavat kuvakkeet ja asetukset on hukassa. Mikään ei toimi niin kuin aikaisemmin tai ei ole helposti löydettävissä. Kuvat pitää lisätä yksitellen hitaasti ja ne ei siirry tässä muokkaustilassa, tekstin tasaus on monen valikon takana, kuvakoon muuttaminen hankalaa... mä en jaksa opetella uutta!
 
 

Nämä kynnet tein Picture Polishin Stay home -haasteessa. He ovat joka viikolle suunnitelleet swatchaus tai koristeluhaasteen. Ensimmäisenä koristeluaiheena oli "fabulous floral". Lähdin siveltimellä maalaileen erivärisiä kukkia valkoiselle pohjalle ja lopputuloksen mattasin. Näistä tuli oikeesti kivat! 

Haastessa saa käyttää max. 5 eri PP sävyä + mitä vain mustaa ja valkoista korostukseen. Näissä käytin: bright white, new york, spring, summer ja kryptonite sekä vähän mustaa lakkaa. 


Mun pitää kyllä nyt sulatella tätä muutosta ja miettiä tulevaa. Ehkä tämä on vain alkujärkytys tai siis toivottavasti se on sitä. Vanhalla kaikki sujui sutjakasti ja postaus oli hetkessä kasassa mutta jos nyt joudun käyttämään tuplasti sen ajan niin kirjoittamisen aloitus on varmasti hankalampaa. 

6 kommenttia :

  1. Joo, miullakin on tuolla sivupalkissa Kokeile uutta Bloggeria -painike, saa nähdä milloin muuttuu. Facebook on muuten myös uudistumassa, kyllä sekin vaatii totuttelua :S Kun menee sinne Kirjaudu ulos -kohtaan, niin sen yläpuolella on kohta, mistä voi kokeilla.

    Vasta tottui tähän uudistuneeseen Bloggeriin, niin nyt taas muuttuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä kun vinkkasit tuosta napista! Sain sieltä palautettua vielä täysin vanhan version takaisin. En halua, että uudistus tulee pysyvästi.

      Poista
  2. Apua, mulla ei oo blogger vielä päivittyny. Kauhulla odotellaan siis mitä tuleman pitää...
    Nätit kukkaset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Sain palautettua vanhan vielä takaisin. Onneksi, että saan jatkaa hyvillä mielin vielä blogia. En todellakaan odota päivää, että uusi versio on pakollinen.

      Poista