26. maaliskuuta 2020

IG-livekynnet

Vuosien varrella tuntuu ja kuulostaa, että tämä kynsiharrastus on kuihtumassa pikku hiljaa enemmän ja enemmän. Tai ihmiset ei enää kerkeä päivittää (kynsi)kuulumisia ja yhdessä pohdiskella mitä maailmalla tapahtuu. Pikku hiljaa kynsikaverit katoaa yksitellen tai ovat syystä tai toisesta hiljaisia muita harrastajia kohtaan, mikä on mun mielestä vähän surullista näin pienessä harrastuspiirissä, jossa erityisesti pitäisi vaalia yhteisöllisyyttä. Toki ymmärrän sen, että kiinnostus aiheeseen muuttuu ja aktiivisuus vaihtelee. And that's fine. Toivottavasti joku saa ajatuksesta kiinni.

Muistan, kun silloin harrastukseni alkuaikoina - sanotaan vaikka 2012-2015 aika välillä - keskustelut oli täällä onlinessa eri luokkaa, järjestettiin eri kokoisia kynsiharrastajien tapaamisia jossa pystyi jutusteleman muiden samanhenkisten kanssa näitä juttuja. Aika-ajoin muistelen lämmöllä sekä ikävöin näitä hetkiä. Viime kesänä oli mukava olla mukana CesarsShopissa järjestättävässä kynsimiitissiä, jossa tapasin monta kasvoa nimien takaa. Ehkä tulevana kesänä voisi järjestää samanlaisen tapahtuman?Mutta on ollut ilo myös huomata, että ihan uusia, supertaitavia suomalaisia kynsiharrastajia on aktivoitunut erityisesti instagramin puolella jakamaan heidän kynsikuvia ♥ Ihan huippua, että ootte olemassa! Myös te seniorit ootte tärkeitä ♥ Viime päivinä instassa on pyörinyt haasteita, joissa kerrotaan toisen lempparikuva tai omat lempparikynnet. Oon löytänyt sitä kautta monta uutta seurattavaa. 

Mä toivon nyt, että käyt kommentoimassa viidelle eri kynsiharrastajalle  (aktiivinen tai vähemmän-aktiivinen) jotain kivaa esim. blogin, instan tai facebookin kynsikoristeluryhmän puolella ♥ Tehdään joidenkin päivästä edes hitusen parempi :)


Tästä kynsikavereista paasamisen jälkeen johdattelen teidät tämän kertaisiin kynsiin. Meillä on Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa ollut puhetta varmaan puoli vuotta, että pitäisi tehdä yhteisliveä Instagramin puolella. Mun mielestä on hyvin tylsää yrittää yksin pitää keskustelua yllä, kun se ei ole itselle mitenkään luontaista. Aika pikaiseille aikataululla pistettiin sunnuntai-illaksi livet pystyyn pienten teknisten ongelmien kera mutta saimme tehtyä kynnet ja höpöteltyä samalla niitä näitä. 

Tyhjältä pöydältä lähdettiin liikkelle ja katsojien sekä yhteisten ideoiden kombona tehtiin lähes samanlaiset kynnet. Valittiin ombreen Kiara Skyn kynsilakoista Gimme a beat ja Tropic like it's hot. Liu'un päälle China Glazen Fairy dustia. Sitten mustat leimat Über Chic 13-02 laatasta. 
Toivottavasti meet nyt kommentoimaan toiselle kynsiharrastajalle jotain kivaa. Ja olisi tosi siistiä, jos joku saa tästä meidän live-tuokiosta ideaa pitää myös itse tälläistä! Ilmoitelkaa fb kynsikoristelu ryhmään jos tälläistä on tapahtumassa niin useampi sen näkee ♥ 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti