27. lokakuuta 2019

Uudet kukkapitsimilvit

I Love Cesars -tapahtuma oli ja meni! Mukavat pidennetty viikonloppu on nyt takana päin ja oli hauska tavata kasvokkain useampi blogituttu, blogin lukija sekä instaseuraaja. Terkkuja vain teille kaikille! :)

Cesarsilla käydessä on mukava päästä hiplaileen kaikkia tuotteita käsissä ja valitsemaan ne omat suosikit. Kyseisestä viikonlopusta jäi mieleen erityisesti uusi Bluesky -geelilakkasarjan lanseeraus, jolla on olemassa yli 1000 eri sävyä. Kaikki sävyt on nähtävissä Kynsilakkataivaassa neljässä swatchkirjassa! Tällä hetkellä myynnissä on noin 30 sävyä mm. upeat 5D cat eye magneettilakat joista on näkynyt videota heidän somessa viime päivinä. Jos olisin geelilakkojen käyttäjä niin tiedänpä minne rahani laittaisin... 


Toisena juttuna jäi mieleen uudet Milvit, joita juuri laitettiin esille paikanpäälle saapuessani. Sieltä löytyy tavallisia siirtokuvia, 3D siirtokuvia sekä 3D tarroja. Viikonlopun aikana huomasin eksyväni useasti Milv-hyllyn luo valkkaamaan muutamat mieluisimmat arkit ostoskoriin. Hillitsin itseni ja ostin tällä kertaa vain 7 arkkia, koska tiedän etten kuitenkaan kerkeä käyttää useampia pitkään aikaan. Voinhan aina seuraavien tilausten mukana tilata pari lisää jos jostain syystä edelliset loppuu kesken! 


Ensimmäisenä kynsille pääsi tälläinen musta ruusuköynnöspitsikuvio. Tykästyin tähän arkkiin, koska tästä pystyy ottamaan esim. pienen palan vaan. Kokokynnen kuviot on siirtokuvana itselle aina vähän hankalia asettaa kynnelle. Mitäpä muutakaan koristelua tämän kanssa yhdistäisin kuin liukuväriä. Halusin jotain pirtsakkaa joten Color Clubin edellisestä kesäkokoelmasta löytyy tähän parhaimmat sävyt: Get it, girl! ja Girl gang. 





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti