26. lokakuuta 2019

Kynsinauhasuojien vertailu

Mulla on jokin aika ollut mielessä tehdä kynsinauhalateksivertailua. Oon oikeastaan tähän päivään asti ollut tuon pinkin Glisten & Glown  lateksin käyttäjän ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen. 

Kesän aikana sain Über Chiciltä heidän kynsinauhasuojansa kokeiltavaksi ja pari kertaa olen sitä käyttänyt ennen tätä vertailua. Moyran lateksin ostin CesarsShopista viikko sitten, enkä ole kokeillut sitä aikaisemmin. 

Alle tein kuvasarjaa, jonka ajattelin vähän havainnoillistavan miten kukin käyttäytyy ja käyn läpi jokaisen lateksin plussat ja miinukset.  :)


Aloitetaan mulle tutuimmasta eli G&G Ctrl+Alt+Delistä. Tämä mulla on ollut käytössä varmaan niin pitkään kun tämä on ollut CesasShopissa myynnissä. Tykkään tämän makeasta tuoksusta. Koostumus on huomattavasti paksumpaa kuin verrokeissa mutta en katso sitä miinukseksi kuitenkaan. Kuivuu tummemmaksi pinkiksi, eikä aikaakaan mene kauan. Jää tahmeaksi eli ei kannata hiplailla mitään tavararoita ja varoa koskettamasta muita sormia ettei irtoa kynsinauhoista. Helppo poistaa yhtenä, vähän joustavana kappaleena. 
14.80€/15ml/CesarsShop.fi


Toisena Über Chicin Nail art barrier. Tämä on näistä suojista ohuinta. Voisin sanoa myös tuoksuttomaksi. Sormelle levittäessä märkänä sinertävä kuin folioliima mutta kuivuu kirkkaaksi. Kuivuessa tuntuu "kireältä" kynsinauhoilla ja lähti repsottaan reunalta. Ja kun sitä kokeilee, se ei ole yhtään tahmea kuten toiset ovat. Näin ollen se ei tartu sormiin/tavaroihin niiden osuessa yhteen. Irtoaa yhtenä palasena. 

$7,99/18ml/uberchicbeauty.com


Kolmantena Moyran lateksisuoja. Ensimmäisenä täytyi nuuskia pullon sisälle ja lateksista löytyi mieto, pahanhajuinen tuoksu, mikä ei kuitenkaan sormissa kuivuttua erottunut. Koostumus oli ohuempaa kuin pinkissä mutta helppo levittää kynsinauhoille. Kuivuessa muuttui valkoisesta kirkkaaksi. Poistaessa tosi venyvä, purkkamainen mutta lähti kuitenkin yhtenä palasena pois.

Tuntuu, että satuin levittämään lateksia juuri sopivan määrän kynsinauhoille ja annoin kuivua ennen liukuvärillä sotkemista ja sen jälkeen. Jos sitä olisi ollut liian ohuesti ja/tai märkänä olisi lähtenyt irroittamaan niin olisi irroittaminen varmasti ollut vaikeampaa. Mutta päivittelen tänne postaukseen jos huomaan muutosta tässä asiassa! 
6,90€/12ml/Cesarsshop.fi


Yhteenvetona voin sanoa, että kaikki toimi niinkuin pitää ja lähti helposti pois. Kaikki kuivuivat lähes yhtä aikaa ja kuivumisaika oli muutama minuutti eli ei turhan pitkä. Hintahaarukkaa näistä löytyy 7-15e ja saatavuus Suomeen tällä hetkellä kääntyy Moyran voitoksi CesarsShopista. Glisten&Glow on tällä hetkellä heiltä loppu, kun tätä kirjoitan. Über Chiciä pitää tilata ulkomailta. 


Kyllä edelleen pidättäydyn mieluiten pinkissä lateksissa mutta muitakin voin käyttää turvallisin mielin kun asiansa ajavat. Moyraa voin suositella jo edullisen hintansa vuoksi jos mietit kynsinauhasuojan hankkimista. 

Onko sulla suojalateksi käytössä? 

1 kommentti :

  1. Minulla on ollut G&G, mutta pullon ollessa puolillaan loppu muuttui hyytelöksi. Kuukausi sitten ostin Cesarsilla käydessäni Moyran, jota en ole vielä testannut.

    VastaaPoista