18. toukokuuta 2019

Kirkkaat, mattaiset liukuvärit

Sattuipa aika hauskasti näiden kynsien kanssa. Valitsin lakkahyllystäni keskenään yhteen sopivat lakat Color Clubin lakoista sen kummemmin ajattelematta muuta. Tein liukuvärin ja leimat päälle. Lopputulos oli onnistunut mielestäni. Kaikki meni hyvin.


Julkaisin kuvan kynsistä instaan ja tarkistin käyttämäni lakkojen nimet sitä varten. Parissa nimessä oli girl sana mainittu. Tässä vaiheessa alkoi tuntumaan, että hetkinen, nyt on jotain tuttua... Selasin instafeediä alaspäin ja tarkistin toiset CC:n lakoilla tekemäni kynnet. Olin käyttänyt niissä tismalleen samoja lakkoja, värit olivat vain toisinpäin kynsillä! Harvoin tulee yhdisteltyä samoja lakkoja lakkauksessa vahingossa tai tarkoituksella mutta tällä kertaa vahinko sattui :) 


Lakkauksessa käytetyt lakat löytyy siis Color Clubin Whatever Forever kokoelmasta. Sävyt: Talk to the hand, Get it, girl! ja Girl gang. Matta päällyslakkana käytin Kiara Skyn omaa.  Pitsileima on MoYou London Bridal 07 laatasta ja leimattu valkoisessa Moyran leimauslakalla.


Muutama sävy on jo loppunut Kynsilakkataivaasta verkkokaupan mukaan mutta täydennystä on saapumassa kuulemma pian. Jos siis mielit saada näitä ihania, kirkkaita lakkoja itselle niin kannattaa mennä vikkelästi verkkokauppaan ja ottaa vaikka ilmoitus lakan saatavuudesta käyttöön että varmasti saat haluamasi sävyt itsellesi kesäksi ( ja talveksi ) ♥ 

6 kommenttia :

 1. Nuo sävyt on kyllä niin kauniit, ettei ihme, että yhdistit ne uudestaan :D Ja tämä lakkaus on kokonaisuudessaankin aivan ihana, oih <3

  VastaaPoista
 2. Hei. Millä leimasimella teet sun kynnet? Teet todella kauniita kynsiä! En itse onnistu ikinä saamaan leimasimeen kokonaista kuvaa.
  T. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä taitaa olla eniten käytössä Moyran iso kirkas leimasin, jossa on sellainen strassipohja, toisena vaihtoehtona on joku Born Pretty storen kirkas XL leimasin myös. Kolmantena Konadin suorakaiteen muotoinen leimasin.

   Poista