24. syyskuuta 2018

Like an artist - Depend

*Lakat saatu Depend Cosmeticilta

Syksy tuo usealta kynsilakkamerkin mukana uuden syyskokoelman, usein täynnä nättejä maanläheisiä sävyjä. Sain itse mahdollisuuden kokeilla ja esitellä teille Dependin syksyn uutuuslakkoja. Mun kokemus Dependin lakkojen kanssa on se, että satunnaisesti olen joitain sävyjä kaupoista ostanut ja laadultansa ne on ollut aina hyviä, esim. leimaukseen sopiva metallinen hopea. 

Like an artist nimeä kantava O² lakkakokoelma on 12 pullon kattaus mm. vaaleita, punertavia, vihretäviä ja tummia creme sävyjä. Piti ottaa Dependin omilta sivuilta selvää mitä tämä O² oikein tarkoittaa nimessä ja näin siellä kerrottiin: "Koostumus antaa kynnen pinnan hengittää jopa 30 % enemmän kuin tavallinen kynsilakka. Näin oma luonnollinen kynsi kasvaa terveempänä ja kestävämpänä pidempään". Ihan ensimmäisenä kokeilin jokaista sävyä kynnelle, että kuinka monta kerrosta ne oikein tarvitsee. Ja jokainen tarvitsi kaksi kerrosta - niin vaaleat kuin tummat sävyt. Ilman päällyslakkaa lopputulos on sellainen semikiiltävä. Alla olevassa swatchkuvassa punertavissa sävyissä kokeilin Dependin top coatia. Sen avulla sai kyllä hyvän kiillon sekä tasaisen pinnan ja oli kohtalaisessa ajassa kuivuva. Sävyt eivät ole mulle uniikkeja mutta perussävyjä kaipaavalle just hyviä. 


Sävyt vasemmalta ylhäältä alas
566 - 563 - 562 - 572
567 - 568 - 571 - 564
570 - 565 - 561 - 569


Haastoin vähän itseäni keksimään lakkauksen johon saisin yhdistettyä mahdollisimman monta näistä sävyistä. Ja käytin näihin jokaista 12 sävyä! Löysin juuri sopivan leiman MoYou London Trend hunter 04 laatasta. 

Kynsille laitoin pelkästään aluslakan. Nostin laatasta kuvion leimasimeen jossa myös väritin sen. Annoin hetken kuvan kuivua leimasimessa, ettei lakat ollut enää märkiä. Tämän jälkeen painoin kuvan kynnelle. Olipas muuten vaikea tähdätä läpinäkymätön kuva!  Kynsinauhatyöntimellä "katkaisin" ylimenneet leimat ja siistin lakkauksen siveltimellä. Lopuksi vielä kerros pikakuivattajaa.

Kynnet kaipasi selvästi mattausta, joten oli oiva tilaisuus myös kokeilla Dependin matta päällylakkaa, jolle kyllä voin antaa suosituksen. Ei yhtään hullumpi kaveri :) 


Näistä tuli hauskat tilkkutäkkikynnet vai mitä :) Itsellä mieltymys on kääntynyt jo kovasti syyssävyihin niin näistä mieluisimpia lakkoja olivat keltainen, tumma petrooli sekä tuo tumma punainen. 

Löytyykö sun laatikosta Dependin lakkoja? 

1 kommentti :