17. joulukuuta 2017

Revontulikynnet

Picture Polish järjesti vuoden viimeisen lakkaushaasteensa. Aiheena tällä kertaa oli "Festive" eli juhlat. Ensimmäisenä mieleen tuli lähestyvä joulu mutta sääntöpostaukseen tulleista kommenteista selvisi, että juhla sai olla mikä tahansa - jos siis oikein ymmärsin. Otin kuitenkin varman päälle  ja valitsin lähimmät juhlat mitä itse vietän eli joulun ja uudenvuoden.


Haaveilen joka joulu ja uusivuosi, että sää olisi selkeä ja taivaalla näkyisi illan tullen revontulia. Mun ja miehen jouluperinteisiin kuulu jouluajelu (osittain pakollista, että saa vietettyä kummankin perheiden luona aikaa). Tätä ollaan harrastettu jo 8 vuotta. Jouluajelut tuo sen joulutunnelman mulle, kun kuuntelee samalla esim. Raskasta joulua -levyn biisejä. Revontulia löytyy myös yhdestä em. levyn kannesta.


Haastoin itseni tällä kertaa todenteolla, sillä näihin kynsiin olen käyttänyt pelkästään siveltimiä. Oman haasteensa toi säännöt, jotka rajoitti PP:n lakkojan määrän 2-5. Näihin käytin tuon maksimin 5 + mustaa ja valkoista lakkaa. Pohjalta löytyy Winter, jonka päälle sudin Freya's catsiaCrazylla tein yhdessä Freen kanssa revontulet, joita häivytin noilla alimmilla sävyillä. Puihin lisäsin Londonia, joka toi lumen kimallusta.


Mun mielestä nuo revontulet onnistui aika kivasti. Näin jälkiviisaana olisin voinut tehdä enempi lumisia puita mutta taitaa nuo mustat läjät kuvata paremmin nykyajan joulua... :) Voin jälleen kerran nostaa hattua kaikille käsi nmaalaustaitureilla on se hirviän vaikeeta vaikka edes mitään tarkkoja kuvia tarvinnut tehdä.

Kuinka usein haastat itsesi harrastuksessasi?

19 kommenttia :

 1. Ooh vau, älyttömän upee lakkaus<3 Luulin eka milveiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heli! <3
   Ohhoh, ei nämä nyt ihan milvien tasoa ole :)

   Poista
 2. Nää on ihan älyttömän upeat! <3

  VastaaPoista
 3. Nää on mielettömän upeat!😍

  VastaaPoista
 4. Jestas miten upeat! Sä olet kyllä itse sellainen taituri että oksat pois <3<3

  VastaaPoista
 5. Aijai kun on hienot! Revontulet on niin älyttömän kauniita ja vaikuttavia. Jännää, että toiset kuulee ääntä revontulista ja toiset ei. Itse kuulen sellaista jännää helinää. Mies ei kuule mitään ja pitää mua kajahtaneena.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Mä en oo koskaan ajatellut kuulenko revontulista ääniä. Täytyy seuraavalla kerralla yrittää muistaa kuunnella tarkasti josko kuulisi jotain ;)

   Poista
 6. nää on niin hienot <3

  VastaaPoista
 7. Täytyy tännekin kommentoida että upeat on! <3

  VastaaPoista
 8. Ihan sairaan hienot :o

  VastaaPoista
 9. Siis nää on aivan upeat <3 herranjestas kuinka kauniit!!!

  Mulle kynsien lakkaus on haaste nykyään aina. Kilpauilu siitä kuinka pitkälle pääsee ennen kuin jompikumpi lapsista huutaa (äitiä) unissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrät kiitokset :)
   Tuollaiset itsestä riippumattomat haasteet on harrastuksessa vähän inhottavia. Mutta sitten, kun sitä aikaa yhtäkkiä löytyy niin voi kuinka hyvältä se tuntuukin :)

   Poista
 10. Nää on tosi kauniit! Itse en ole kauheasti haastanut itseäni, aikaa riittää juuri ja juuri tavalliseen lakkaamiseen, ehkä sitten kesällä ehtii paremmin :D

  VastaaPoista