5. joulukuuta 2017

Lumihiutaleet violetilla pohjalla

Ensimmäiset lumihiutalekynnet uunista ulos. En malttanut odottaa postista saapuvaa uutta lumihiutaleleimauslaattaa, jota mun oli tarkoitus käyttää talven ensimmäisiin lumikynsiin. Kaivoin  sitten perinteisen Born Prettyn BP-01 joululaatan esiin, josta leimasin yksittäisiä hiutaleita. 


Pohjalle tein liukuvärin Picture Polishin kolmella lakalla: Spring, Orchid sekä Allure. Näitä sävyjä on yhdistetty yhteen useissa kynsissä, enkä malttanut olla yhdistämättä niitä itsekään kun kaikki yhtä aikaan satun omistamaan :)


Talviaiheisten kynsien koristelussa oma ehdoton suosikki on lumihiutaleet tai lumi yleensäkin. Mutta hiutaleiden saaminen on helpointa koska niitä voi leimata, piirtää ja laittaa siirtokuvina kynsille. Kivaa lisätwistiä saa, kun lisää hiutaleiden seuraksi kimallusta esim. strassien, glittereiden tai holo päällyslakan avulla. Matattuna ne toimii myös tosi hyvin :) 


Värimaailmaltaan nämä ei ole suoraan talviset/jouluiset mutta ehkä nämä just siksi on niin kivat! :)  Mielessä on jo monta kiva väriehdostusta seuraaviin lumikynsiin. Ehkä ne perinteiset sinipohjaisetkin voisi tehdä jossain vaiheessa jossei yliannostusta hiutaleista kerkiä tulla ennen sitä. Jään odottelmaan sitä uutta hiutalelaattaa... :)  

26 kommenttia :

 1. Aivan ihanat <3 tosi kivat vaikka ei ookkaan just se perinteisin yhdistelmä (:

  VastaaPoista
 2. Oi että, nää on mielettömän ihanat!😍 täytyy varmaan itsekin kokeilla tällaisia vähän erilaisia lumihiutalekynsiä, esim. pinkillä pohjalla nää varmasti toimis myös hyvin😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emmi :) Pinkki sopii varmasti ihan super hyvin lumihiutalekynsiin ♥

   Poista
 3. Oi että on ihanat ❣️ Lumihiutale koristelut sopii melkein kaikkien lakkojen kanssa �� Meillä on muuten ollut samanlaiset ajatuksetlskkaushommissa, mulla valmistui just siniset kynnet lumihiutaleilla ja kristalleilla ❤️☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jatta ♥
   Sun kaikki kynnet on niin nättejä, kun fb:n puolella niitä näen <3

   Poista
 4. Ihan superkaunis liuku ja nätit lumihiutaleet <3

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän nätit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 6. Aivan ihan hirveen tosi hienot!

  Hyvää itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista
 7. Nämä ovat täydelliset <3

  VastaaPoista
 8. Instassakin jo kommentoin mut en vaan kestä, nää on niinku niiiiiiin upeet!! ♥ Ihan mielettömän kauniit!

  VastaaPoista
 9. En kestä miten ihanat ♥ Mä oon kans katsellut omista lakoistani et Spring ja Allure sopis ihan täydellisesti yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä just täydellinen väripari. :)

   Poista
 10. Todella kaunis lakkaus! :)

  VastaaPoista