29. joulukuuta 2017

piCture pOlish - Wine, Summer and London | swatch

Näistä uusimmista joulun alla julkaistuista Picture Polishin lakoista on blogeissa/instassa ollut paljon kuvia. Itsekin tilasin kolme sävyä heti julkistuspäivänä mutta kun some oli melkein viikon ajan täynnä näiden uutukaisten kuvia, en kehdannut omia kuvia siihen samaan läjään julkaista. Itsellekin tuli muiden kuvista jo niin kova ähky etten heti näitä uusia lakkoja kynsille edes halunnutkaan. Olin elänyt muiden mukana niin kovin, että olin "nähnyt jo kaiken". Nyt parin viikon jälkeen kuvasin swatchit näistä, kun suurin hypetys on ohi ja pääsin rauhassa tutustumaan omaan kolmikkoon. 


Wine on tosi tumma viininpunainen jellylakka kera scatterhologlittereiden. Lakkasin tällä kaksi kerrosta mikä riitti kyllä hyvin omille kynsille. Tämä sävy oli sellainen, että ostanko vai en, mutta koska mulla on hirviän vähän tummia lakkoja annoin tälle mahdollisuuden. Ei tämä aiheuttanut wou-efektiä mutta ei tämä päätynyt (ainakaan vielä) kirppiskasaan :)
Summerin tilasin sen takia, että saisin vuodenaikakokoelman täydeksi. En tykännyt ollenkaan siitä vanhasta versiosta, joten olin aika häpi kun uudesta versiosta alettiin puhumaan. Tämä uusi Summer on korallisen vaaleanpunainen eli persikkainen, missä on runsaasti kultaista shimmeriä mikä tekee sävystä lämpimän. Joukosta löytyy myös tuttua scatterholoa. Kynsillä kaksi kerrosta + päällyslakka.
London oli julkistuskuvien perusteella must have. Odotin tavallista harmaata mutta tämä olikin yllättävän sinertävä, jopa metallinen. Siinä on runsaasti holoa, mitä ei ilmeisesti aikaisemmissa PP:n sävyissä ole hirveästi ollut. Laitoin kynsille kaksi kerrosta + päällyslakan.Toivottavasti edes jotakuta kiinnostaa katsoa swatcheja näistä vielä. Itsellä jäi uusista vielä Kitty kaihertaa mikä on varmaan pakko jossain vaiheessa hommata itselle. Niin monta vielä vanhaakin PP:tä pitäisi ostaa ja kokeilla, että en tiedä mihin näiden kanssa joutuu :D 

6 kommenttia :

 1. Mä ostin kaikki kuusi, mutta kävi vähän sama kuin sulla, että tuli ähky ja nyt vasta alkaa tuntua siltä, että haluaa jonkin noista kynsille. :) Wine on taas mulla yksi ehdoton suosikki näistä, mutta mä olenkin aina rakastanut tummia lakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sormet näyttää aina vähän kuolleita tummilla lakoilla vaikka ne nättejä oliskin :D Jännällä odotan minkälaisia koristeluja/leimoja keksit kullekin sävylle :)

   Poista
 2. They all are beautiful, but "London" is my favourite :)

  VastaaPoista
 3. Nyt mä ehkä tarvin ton Summerin :D Mä kans luulin et London on harmaampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Summer on kiva, jos tykkää lämpimistä pinkeistä :)

   Poista